Vīpsnas Kakts -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 21., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:23
Jo dziļāk mežā, jo vairāk koku.
Tātad mana senā epopeja ar filca dabūšanu no Korejas.
Vasarā divas reizes sūtīju caur UK ebaypiegade.lv (vienreiz maksāju muitu, vienreiz nemaksāju).Tas ievērojami sadārdzina paku, bet izejvielas man vajag, attiecīgi maksāju.
Novembra beigās ar prieku ievēroju, ka savā filca veikalā vairs nav paziņojuma, ka tiek sūtīts vien uz atsevišķām valstīm, tikai brīdinājums par iespējamu kavēšanos. Ļ.nopriecājos, ka varēs atkal pirkt pa tiešo.
Pagājušajā nedēļā, nosūtot savus pēdējos pirmssvētku pasūtījumus, beidzot piesēdos, lai pasūtītu sev filca partiju nākamajam pusgadam.
Un liels bija mans pārsteigums, ka man atkal atgrieza naudu un uzrakstīja, ka EMS nevar atsūtīt uz Latviju. Pasts nepieņemot. Varot ar UPS, bet tas maksā vēl 47$.
OK, noriju krupi, jo caur UK sūtīt arī vairs nav variants. Saku - OK, sūdsarvisu, maksāšu vēl 47$ par piegādi (tb pāri 90$ tikai par shipping).
Nupat saņemu atbildi: "Because the situation in Korea is not good, we no longer support UPS delivery. Please wait until EMS resumes. Thank you." (tas bija citāts)
Srsly, gandrīz raudu.
Are we at war?

(3 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]actuale
Date:21. Decembris 2020 - 15:05
(Link)
Jā, man no pavasara marinējas Honkongā 2 gab. pakas (ne filcs, protams), sūtīja citām valstīm Eiropā, arī uz Igauniju, ne uz LV.
[User Picture]
From:[info]nrk
Date:23. Decembris 2020 - 15:20
(Link)
Kāpēc caur UK nestrādā? Es jau gribēju teikt, lai sūti man uz UK, un es pārsūtītu. Bet nu, turu īkšķus, ka kaut kā sanāks..
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:28. Decembris 2020 - 13:07
(Link)
Es mēģināju sūtīt atkal car ebaypiegāde.
Tagad ir it kā kaut kāda puslīdz skaidrība, bet nu norauties uz muitu un pvn divreiz būtu diezgan stulbi.
Bet man atnāca cancellation notice, jo visi lidojumi uz UK taču ir atcelti.

Veikals atsūtīja info, ka no 1.janv. komerciālie sūtījumu vērtība (uz UK) nevar būt mazāka kā 135gbp, tas laikam, lai obligāti būtu muita un pvn :D

> Go to Top
Sviesta Ciba