Vīpsnas Kakts - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 23., 2020


[info]pzrk18:57
Sveiciens kaimiņiem! ;) Piemetīšu savu divus centus par to “sliktāko skolu”, ņemot vērā, ka pamanījos savu meitu tur nesen ielikt, kad pārcēlāmies šurpām. Vēl jau nav pat gads pagājis, bet kopumā man pagaidām nekādu kritisku komentāru nav. Es vispār pa šiem gadiem esmu aizdomājies, ka lielā mērā tā ir laimes spēle, jo daudz ko nosaka, kāds izveidojas tas klases kolektīvs no nejauši kopā samestiem bērniem. Protams, no otras puses, daudz ko nosaka skolotāji, un jo īpaši klases audzinātāji (un Rīgā mūsu klasē tiešām bija vecāki, kuri bija mērķtiecīgi bērnus pieteikuši tieši tajā skolā pie tieši tās konkrētās skolotājas). Bet nu pamatskolā un sākumskolā tās skolā iegūstamās prasmes... manuprāt, jebkurā skolā var apgūt un, ja viss slikti, var jau arī mainīt skolu vēlāk.

Plus (lasot Tavus komentārus par viņa lasīšanas un matemātikas līmeni), es domāju, ka neatkarīgi no skolas viņš tāpat būs standarta izglītības programmā, kas nozīmē, ka lielāka nozīme būtu kādām ārpusskolas nodarbībām.

Es gan arī biju garās pārdomās, mums tuvākā ir tā 2. pamatskola, savukārt nākamā tuvākā pēc Tava apraksta laikam sanāk tā pati, ko Tava mamma neiesaka. :) Es beigu beigās izlēmu un vienojos ar meitu, ka labāk tāda skola, kas tuvāk mājām.

Mums gan atkrita viss tas stress ar pieteikšanos, jo šādā vecākā vecumā pietika ar zvanu un apjautāšanos, vai kādā klasē ir vieta.

Par sūtīšanu noteiktā laikā – Gmail ir opcija Schedule send, bet nu tā man arī šķiet tāda laimes spēle, paļauties uz to negribētu.

Bet nu jebkurā gadījumā, atsaucoties uz to pašu veiksmes spēli – vēlu veiksmi!

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba