Vīpsnas Kakts -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 29., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:51
Maniem vecākiem ļoti patīk Horvātija. Viņi tur ir bijuši kādas piecas vai sešas vasaras, un katru gadu, kad atbrauc mājās, spriež, ka vispār jau derētu aizbraukt kur citur arī. Un tad paiet pusgads, viņi skatās bildes asarinām acīm un nolemj braukt "vēl pēdējo reizi".
Parasti viņi brauc ar draugiem, brauc ar mašīnu, visai eiropai pāri, bet šogad brauks tikai divatā, tāpēc tēvs vienīgais šoferētājs.
Pirms nedēļas-pusotras man piezvana tēvs un vārgā balsī stāsta, ka akvaj-akvaj ir satraumējis muguru, sāpot briesmīgi - ne pesēdēt, ne pastāvēt, ne pagulēt, akšausmas. Un prasa, vai man gadījumā atvaļinājums nepienākoties. Pienākas jau, es atbildu. Un šams izstoma, vai, ja nu gadījumā viņam ar to muguru nepaliks labāk, es varēšu māmiņu uz Horvātiju aizvest?
Es laikam atbildēju ar "Oj".
Es gan saprotu, visas rezervācijas samaksātas, peldkostīmi un iešļūcenes nopirktas, bet braukt ar mašīnu vienai pašai pāri visai eiropai, man kautkā tomēr bailīgi. Bet negribas arī, ka tēvs savu muguru sačakarē galīgi.
Vobšem vienojāmies, ka tajauredzēs.
Vakar zvanu un prasu, kā ir ar to muguru, vai man iesniegums par atvaļinājumu jāgatavo. A tēvs visai špruns, saka, ka esot dabūjis labās šprices un sistēmas, un ka noteikti braukšot pats.
Un, lai gan jāatzīst, ka pie šitādām ziņām jutos visai atvieglota, tam pa vidu biju arī nedaudz vīlusies. Būtu vismaz piedzīvojums.

(5 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]savanna
Date:29. Jūnijs 2011 - 11:27
(Link)
Vienu reizi izbraukāju Horvātiju un zinu, ka tā ir vieta, no kuras apciemošanas nekad neatteiktos, pat, ja tā būtu 100. reize. Tik skaisti, silti, draudzīgi, utt!
Uh! Atcerējos un tagad tik ļoti gribas braukt...
[User Picture]
From:[info]pzrk
Date:29. Jūnijs 2011 - 12:45
(Link)
a) arī es esmu Horvātijas fanu pulkā, esmu bijis vienu reizi pirms kādiem četriem gadiem, un labprāt brauktu vēl un vēl, arī tāpat - ar auto;
b) daudz gan nezinu par kontekstu un apstākļiem, bet nu, no malas skatoties lasot, liekas visai riskanti vienam šoferim braukt cauri Eiropai ar veselības problēmām un bez rezerves šofera. Ja nu kādā brīdī veselības problēmas saasinās, tfu tfu tfu...
c) korelācijas starp a) un b) nevajag vilkt. :)
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:29. Jūnijs 2011 - 13:56
(Link)
nuvot par to man ar bail, ka viņam tur kas ar to muguru nenotiek..
bet, kā viņš man pats teica, ka jau tagad trenējoties - tad, kad nāk ārā no rimi, viņš uz pirksta virpina mašīnas atslēgas, un viņam seko mamma ar iepirkumu maisiem.. saudzējot sevi :)
From:[info]dute
Date:29. Jūnijs 2011 - 13:13
(Link)
awww, tik forš ieraksts


es te klusībā domāju, ka varētu uz kādiem dienvidiem aizšaut, moška horvātija būtu labs variants
[User Picture]
From:[info]tihe
Date:29. Jūnijs 2011 - 13:21
(Link)
Noteikti neatteiktos doties uz Horvātiju, kaut vai ento reizi. Pagaišvasar tur pabiju gan pavisam īsu brīdi, bet pietiekami, lai saprastu, ka ārkārtīgi vēlos atgriezties.
Arī mana ģimene šovasar dodas uz Horvātiju, bet es tik ar skaudību noklausos pirms-ceļošanas patīkamajā satraukumā... :)

> Go to Top
Sviesta Ciba