Vīpsnas Kakts -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 4., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:25

(14 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:4. Janvāris 2007 - 14:42
(Link)
varbūt savu komentu nolasi vai izdrukā un iedod viņam. (?)
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:4. Janvāris 2007 - 14:43
(Link)
teupaties liekas, ka šito nejūt?
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:4. Janvāris 2007 - 14:57
(Link)
es domāju, varbūt viņš jūt, ka tev ne visai patīk, bet nesaprot, ka tev, un, iespējams, arī citiem viņš rada lielas problēmas. nu, uzskata sevi par neaizvietojamu, vai kaut kā tā. bet ko nu es tur daudz zinu ;)

es, ja citam cilvēkam pasaku, kas viņā man nepatīk, pats vnk pēc tam jūtos labāk, nekā, ja noklusēju. nu tāda ir mana pieredze.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:4. Janvāris 2007 - 15:17
(Link)
tam nav noziimes vai vinsh juut vai nejuut, ko domaa, ko nedomaa, kaada attieksme uttutjp. tas ir darbs, taa ir darbavieta, un emocijaam un juuteliibai un 'akk kaa vinsh taa' un 'vai tad vinjam vienalga???' uttutjp te nav vietas, taa ir bezjeedziiga savu nervu shuunu bendeeshana. ja komandas biedrs savu darbu, savus uzdevumus nepilda, turklaat neattaisnojoshu jebshu pat vainu pastiprinoshu apstaakjlu deelj, vai arii - pat ja pilda, tomeer jelkaadu citu iemeslu deelj 'komandas garam', darba rezultaatam uc naak par sliktu, tad skaidrs kas jaadara. priekshnieks arii nav nekaads psihiatrs vai dveeselju pazineejs un domu lasiitaajs, taadeelj tavs uzdevums ir vinju par notiekoshu skaidri un kodoliigi, bez liekaam emocijaam, tomeer stingri informeet. ja tas vinjam nav nekasd jauns, tad nosaki preciizu dedlainu - taadu sapraatiigu, kuraa ir iespeejams iekljauties, un tajaa dedlainaa - atluugums uz galda.

> Go to Top
Sviesta Ciba