Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[1. Okt 2009|10:25]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šorīt pamanīju, ka no rīta ir daudz tumšāks, nekā bija vakar. Un vakar pamanīju, ka ir tumšāks, nekā aizvakar. Īstenībā, pēc tā var noteikt, cikos es ceļos, bet ne par to. Vēl es pamanīju, ka kļūst vēsāks. Pagājušajā nedēļā redzēju pirmo gājputnu kāsi.

Līdz ar vēsā laika iestāšanos jūtu, ka dzīvoju mērenajā klimata joslā. Tas mani iepriecina. Jo skraidīt apkārt nosvīdušam un ar pliku pakaļu, tas tomēr, manā skatījumā, nav ideāls veids un kondīcija. Patīkami arī, ka ziemā izsalst visādi mošķi. Vienīgi žēl, ka palielinās izdevumi par apkuri. Rudens-ziemas sezonai kopumā nav ne vainas.

Vēl es pirms ziemas gribu paspēt nopeldēties ezerā. Es jau septembra sākumā pāris reizes iepeldēju, bet jūtu, ka gribas vēl. Ja patiks, tad iešu peldēt tikmēr, kamēr dabūšu kādu veselības traucējumu (temperatūra, klepus, stipras iesnas). Es peldu pēc krosiņa skriešanas, tad nav īpaši grūti ielīst ūdenī. Ielien un viss. Ir vēsi, bet izlienot ārā gan ir forša sajūta. Jūtu, ka man vajag to sajūtu.

Vēl es gribēju pateikt, ka es jau labu laiciņu mēģinu nopirkt sev dažus apģērba gabalus. Konkrēti šobrīd - vienu rudens un vienu ziemas jaku. Ziemai gribu visparastāko dūnu (nevis sintētikas) jaku. Tādu vienkārši nav. Ir visādas sūda sintētikas, bet dūnu nav. Varbūt ir viena vai pusotra, bet par astronomiskām cenām. Būs laikam jābrauc iepirkties uz tuvajām ārzemēm. Es leišos jau biju, bet tur ir tas pats, kas pie mums. Gribas tālāk. Uz Poliju varbūt. Nu, ja kāds brauc, tad man nebūtu nekas pretim pievienoties. Varbūt pašam jābrauc. Pie reizes var apskatīt svešo zemi.

Tādas tās lietas. Ziema nāk.
Linknopel mani

Comments:
From:[info]chaika
Date:1. Oktobris 2009 - 10:48
(Link)
un tad tās dūnas lien laukā no jakas, vot tā ir ar tām must have dūnām
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:1. Oktobris 2009 - 10:57
(Link)
dūnu jaka ir vislabākā ziemai. lai lien ārā. toties silta un viegla. un it kā nav dārga (brīvas konkurences apstākļos).
From:[info]chaika
Date:1. Oktobris 2009 - 11:01
(Link)
ir jau ir, pusi mūža biju salusi mētelīšos, bet pag.ziem sanāca dūnu pufaiku iepirkt - tāds šoks n laime, ka var būt arī tā! bet tad atkal mētelīti tīri vizuāli sāk gribēties. mūžīgais ratatatatatatā rats.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:1. Oktobris 2009 - 11:05
(Link)
Man atkal šoks ir par to, ka iepriekšējo dūnu jaku nopirku pa kādiem 36 Ls laikam. Labu, smuku ar īstām dūnām. Sen tas bija. Tagad sintētikas mēslus par tādu naudu grūti atrast. A dūnu jakas vispār tikai sporta precēs visādi naiki un adidas pa simts latiem. Naids briest manī pret visiem šitajiem šmaukļiem.
From:[info]chaika
Date:1. Oktobris 2009 - 11:14
(Link)
Nu nez, kā jums, večiem, mums atradās arī nesporta veikalā, bet ar tenisa bumbiņu kabatā gan, lol. Vēljoprojām nesaprotu, kāpēc :D
Un nu jā, pa 30 jau nebija, pa dubultu cenu vai vēl vairāk, ņivspomņu boļše..