Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

31. Maijs 2024|08:57

veed_logs
Pēc nedēļas būs Eiropas parlamenta vēlēšanas. Neatceros, ka līdz šim būtu piedalījies kaut vienās. Bet šogad noteikti piedalīšos un aicinu arī visus citus piedalīties. Šādā laikā nedrīkst pieļaut, ka rusņas atkritumi tiek ievēlēti (un dāsni finansēti) kā Latvijas pārstāvji ES parlamentā. Tā būtu izgāšanās. Tas nav normāli, ka latvieši pieļauj, ka viņu intereses pārstāv viņiem naidīgi spēki, kas atbalsta rusņu. Ja nezini, par ko balsot, tad izdomā. Ja "neinteresējies par politiku", tad atrodi, kuras ir rusņas atkritumu partijas, to vēlēšanu lapiņas izmet miskastē un balso par kādu no pārējām partijām. Ja trūkst padoma, tad vari atrast kādu vienkāršo pamācību vienkāršiem cilvēkiem. Piemēram šo:
https://x.com/nezobis/status/1774774597411323996

Bet šogad ir jāaizvelk sava pakaļa un jāaiziet nobalsot.

Balsot var jebkurā vēlēšanu iecirknī Latvijā.

Te info par vēlēšanu norisi:
https://elections.europa.eu/lv/how-to-vote/lv/?&at_campaign=202402-Elections&at_medium=Google_Ads&at_platform=Search&at_creation=RSA&at_goal=TR_G&AT_ADVERTISER=WEBCOMM&at_audience=eiroparlamenta%20v%C4%93l%C4%93%C5%A1anas&at_topic=Navigational&at_location=LV&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwx-CyBhAqEiwAeOcTdaeBVEe1oW6Ns3LO3qIy8D_pC2KnJ2FUpV4W8aFrb446X2Evu_KuVxoCHZ0QAvD_BwE

Te kandidātu saraksti un programmas:
https://epv2024.cvk.lv/kandidatu-saraksti

Šajā kontekstā, partijas, par ko nebalsot (rusņas atbalstītāji):
1.Saskaņa
4.Latvija pirmajā vietā
6.Centra partija
7.Apvienība jaunlatvieši
9.Progresīvie
10.Tautas varas spēks
12.Suverēnā vara
16.Stabilitātei

Par šīm it kā varētu šajā kontekstā:
2.Jaunā konservatīvā partija
3.Nacionālā apvienība
5.Latvijas attīstībai
8.Apvienotais saraksts
11.Kustība "Par!"
13.Tauta. Zeme. Valstiskums.
14.ZZS
15.Jaunā vienotība

ZZS tāpat ir Lembergs, arī atceramies Grigales incidendu kādās no iepriekšējām vēlēšanām, tos arī it kā varētu pie rusņas atbalstītājiem skaitīt.
Tagad jāķidā otrais saraksts. Jāizmet visi pajoliņi (daudz jau pāri nepaliks), varbūt ir vērts izskatīt, vai šai partijai ir iespēja pārvarēt 5% barjeru, tad jau nu katrs pēc savas samaitātības pakāpes izvēlas vēlāmāko sarakstu, svītro un liek plusiņus kandidātiem.

Es vēl nezinu, par ko balsošu, tā varētu būt Jaunā konservatīvā partija, tā varētu būt Nacionālā apvienība. Pieņemšu lēmumu, izdomāšu, ko svītrot un kam likt plusiņus. Aizvilkšu radus un aģitēšu draugus un paziņas. Iesaku tā darīt arī citiem. Saki rusņai - nē!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..