Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

20. Apr 2020|12:13

veed_logs
Kā jau prognozēts, roku un virsmu dezinfekcijas līdzekļi beidzot ir nomāli nopērkami veikalos. Tagad jāgaida otrā fāze - cenu krišanās šiem līdzekļiem. Tomēr divkārtīgs cenu pieaugums ir atbilstošs tikai sākuma fāzei. Tagad preperi ir sapirkušies gada normu un pietiek arī pārējiem. Ja kas, es tā arī neesmu nopircis nevienu no šiem līdzekļiem. Izdevās mājās atrast vecumvecu degšķidrumu tūrisma deglim ar 96% etilspirta sastāvu. Vēl par latiem pirktu. Šķiet, ka to var pat dzert. Pagaidām neesmu lietojis (ne iekšķīgi ne ārīgi). Cerību stariņš, ka spekulantu saltās sirdis jau atkūst pavasara saulītē bija vakardien pa TV redzētā reklāma kaut kur ap Panorāmas laiku (dārgs reklāmas laiks!), kurā Latvijas Balzams ziņo, ka pie viņiem var nopirkt dezinfekcijas līdzekļus. Tātad tomēr pieprasījums ir krities un nav, kas pērk. Lieliski!

Vispār esmu sācis skatīties ziņas TV. Ļoti aizraujoši. Sevišķi tā sadaļa par Covid. Kas ir vienlaikus arī ir vienīgā ziņu sadaļa.

Tāpat arī Krievija, kā jau tika prognozēts, ir pacēlusies uz pirmo desmitnieku inficēto cilvēku skaita ziņā. Par spīti visai statistikas slēpšanai. Mirušo gan no Covid viņiem gandrīz nav. Nu, jā, labākā veselības aprūpes sistēma pasaulē, ko var gribēt. Ā, noteikti vēl ēd daudz citronus, ķiplokus un ingveru (par 60 EUR/kg). Baltkrieviem kaut kas līdzīgs. Malači, tā tik turēt!

https://www.worldometers.info/coronavirus/
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..