Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[14. Jun 2019|20:12]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jau kādu laiku fanoju par dažiem labiem mūzikas gabaliem. Baigi patīk jaunais Rammstein - Deutschland video. Dziesma arī, protams, bet video ir vienkārši ģeniāls. Ja kāds vēl nav redzējis, tad to nedrīkst palaist garām:
https://www.youtube.com/watch?v=NeQM1c-XCDc

Jāskatās daudz reižu. Un katrā reizē var kaut ko jaunu ieraudzīt. Kaut kas līdzīgs Meistaram un Margaritai vai kādam tamlīdzīgam daudzslāņainam un ar zemtekstiem pilnam garadarbam. Nezinu, kas šo ir radījis, bet visu cieņu, tiešām brīnišķīgi. Smieklīgi arī, ka katrs mūsdienu Rietumu kultūrā audzināts mīkstmiesis var atrast kādu niansi šajā videoklipā, par ko apvainoties. Lai nu veicas! Principā, kad video ir krietni izskatīts var apskatīt arī to cilvēku video jūtūbē, kas skaidro katru klipa epizodi un meklē un atrod zemtekstus. Brīnišķīgi! Bet jau pats klipa pamats par Vāciju, kas ir nēģersieviete tādai grupai kā Rammstein vien ir ko vērts.

Pāris mēnešos praktiski 60M skatījumu jūtūbē. Izskatās, ka sitīs visus grupas rekordus.

Nākošais mūzikas gabals, par ko fanoju ir mazliet dīvains. Tas ir šis:
https://www.youtube.com/watch?v=GOBq25Wbq-Y

Lieliski kvalitatīva POPmūzika radioformātā. Patiess prieks, ka Latvijā var radīt tik labu produktu. Uz visa nodrāztā radiostaciju reperturāra fona ir patīkami redzēt kādu svaigu izpildītāju ar potenciālu. Protams, apakšā ir tie visi ļaudis, kas rada šo dziesmu, ar pliku dziedāšanu vien ir par maz. Bet tomēr, man prieks par šo augstās kvalitātes izstrādājumu. Žēl tikai, ka šāda veida gabalus neviens nesūta uz Eirovīziju. Jo šim dīvainajam pasākumam tomēr ir liela auditorija un, ja tajā var parādīt labu sniegumu, tas tomēr ir labāk, nekā izgāzties. Tīri valsts prestižam. Un nevajag teikt, ka tas neietekmē valsts prestižu. Diemžēl, ietekmē.

Jūtūbē šobrīd 0.6M skatījumu. Ceru, ka ar laiku izbāzīs visus nodrāztos Brainstorma gabalus. Domāju, ka potenciāls ir. Kas, diez, ir skatītākais pašmāju mūzikas gabals jūtūbē?

Turpinājumā izpildes kvalitāte. Spēks tehniskajā izpildījumā:
https://www.youtube.com/watch?v=-SUvnM3nqfU

Ātrums! Brīnišķīgs ātrums. Viss kas vajadzīgs kvalitatīvam aizgājušo laiku pankroka izpildījumam. Liek aizdomāties par to, ko cilvēks spēj sasniegt ar cītīgu darbu.

Jūtūbes skatījumu skaitam nav nozīmes.
Linknopel mani