Viss ir labi un būs arvien labāk! - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

7. Okt 2015|08:45

veed_logs
Wow, bišķi lēnāk pār tiltu, lūdzu! Skatos, ka te viens otrs savā tolerēšanā un multikulturālisma propagandā sāk skriet pa priekšu vilcienam:
""Tie vārdi, kas ir saistīti, it sevišķi tādi nicinošie kā "muslimi" un "melnais", parādās biežāk"

no šejienes:
http://www.delfi.lv/news/national/politics/beglu-jautajuma-komentetaji-interneta-vietnes-latvijas-palikusi-agresivaki.d?id=46556371

"muslimi" un "melnais" ir nicinoši apzīmējumi? Kurš te nedraudzējas ar savu galvu, Klāv Sedleniek? Musulmaņi paši sevi sauc par muslimiem un uzsver, ka tas ir īstais apzīmējums viņiem. Visi, kuri lieto vārdu "muslims" patiesībā tikai kropļo latviešu valodu un izpatīk musulmaņiem. Savukārt "melnais"... hmm, tas jau vispār ir skaisti, būs laikam jāpārsviešas uz veco labo "nēģeri", tas vismaz latviešu valodā nav nicinošs apzīmējums. Kādus vēl apzīmējumus no krāsu paletes nebūtu ieteicams lietot? Balts, zils, dzeltens, sarkans? Kāds tikko nesajutās aizskarts?

Izrādās mums ir arī ieviests "agresivitātes indekss", gaidu ar nepacietību, kad tāpat kā ASV būs skala, kuru rādīs TV, oranžos un zilos toņos, lai zinātu kādā draudu līmenī mēs šobrīd atrodamies. Nedaudz pietrūkst arī citu indeksu - ksenofobijas, homofobijas, islamofobijas, rasisma (kaut ko piemirsu?), lai piekabinātu cilvēkiem, kas nepiekrīt tavam viedoklim.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..