Krustvārdu mīkla

Prozit and good night

Anna Marija Levi

Prozit and good night

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Atklāju jaunu metodi kā patērēt citroseptu (rudens, ziniet) aci nemirkšķinot: dzēriens Baikāls pilnībā neitralizē viņa dramatisko rūgtuma efektu, labāk, daudz labāk kā līdz šim izmantotās substances: kefīrs, sv. spiesta greipfrūtu sula un guttas plūmju.

Jā, un šorīt gaiss bija tik dramatiski dzidrs un caurspīdīgs, ka to varēja burtiski iztēloties griežamu šķēlēs un eksportējamu uz smoga pārmāktiem rajoniem.

Šodien man iedzina āķi lūpā dziļāk emigrācijas virzienā, sasodīts, kā lai apvieno neapvienojamo, kā lai salasa ar ogļu stangām pa istabu izklīdušās 138 dzīvsudraba lodītes, īpaši, ja rokās metinātāja cimdi un uz muguras acetilēna balons (labilabi, mani nesen apgaismoja, ka mūsdienās vairs nemetina ar acetilēnu, bet bērnībā tā bija).

Pirms gada šai laikā es dzīvoju megapolē, ja sagribēju, gāju pačolēt Linču dzīvajā, weekendā aizšāvu uz FLL vai MCO pasauļoties un papeldēties, citā weekendā - noņemt skaidu kanjonos, vēl citā - braukt ar auto šķērsām visiem dienvidu štatiem, no Miami līdz Corpus Christi, un vienīgie sarežģījumi manā dzīvē bija tādi, ka nepaspēju vienā tripā ietilpināt aizvizināšanos līdz La Pescai Meksikā.

Марь Иванна, мне бы Ваши проблемы.
  • citrosepts esot ne-tik-rūgts vairs. Es pati to jau pirms kādiem 2 mēnešiem konstatēju, kad 40pil pie ūdensglāzes jau likās sīka vienība un nesen reklāmā arī paši to atzīmējuši!
    • ak vai?!? Kā - vairs nav tik rūgts? Esmu vīlusies! :)
      Zin kā bija tāds rituāls - _nenormali_ saņemties, pirms to norīt, un tagad es vakar sevi slavēju, slavēju cik man tas izdodas smoothly.

      Izrādās,de-rūgtinājuši.
      Nē nu tas nemaz nav pareizi, manuprāt. Uzlabojumiem caur citroseptu noteikti bija lielāki panākumi, kad tas bija rūgtāks. Jo cilvēkiem likās, ka efforts, kas jāiegulda, lai dabūtu viņu lejā, noteikti apliecina viņu vēlmi patiesi uzlabot uzlabojamo un jau sastādīja 50% panākumu.
      • ojā, piekrītu par rūgtumu. tagad man ir bijība pret to linsēklu eļļu ledusskapī, kurai omega ir dafiga. Vienreiz ieprovēju, bet tagad ir jāapdomā stratēģija, kā to paveikt ar drosmi un viltu, lai ieguldījums būtu ievērojams :)!
  • Nez, vienmēr esmu dzērusi ar tīru ūdeni - tur jau tas kaifs, samiegt acis, & pēc tam just, kā rīkles galā vēl tas rūgtums sēž.

    A par to Citrosept, kam rūgtums samazināts - nu nez. Po mojemu, tas, ko šoruden nopirku, īpaši neatšķiras no tā, ko sāku lietot pirms 5 gadiem.
    • nu es par saviem novērojumiem un reklāmas saistību tikai.. man jau pašai likās, ka moš rūgtās garšas kārpiņas atrofējušās, kaut gan nekāda rūgtuma mīle nēesmu

    • Protams, piekrītu, ūdens ir melnā josta, tak jau ka man thresholds
      sasniegts tiek arī ar suliņu.
  • Kas ir citrosepts? Uztura bagātinātājs?
    • 33% greipfrūtu sēklu ekstrakts.
      Nezinu, vai to varētu saukt par uztura _bagātinātāju_ (uz birkas rakstīts, ka ir). Es teiktu, ka ne :)

      C vitamīna avots, nostiprina imūnsistēmu. Man savlaik ieteica lietot ar domu, ka uzlabo asins sastāvu un minimizē minimizējamos nepatīkamos sideeffectus; tak lietojot konstatēju, ka neminimizē vis, toties manā organismā tas nekavējoši iznīcina jebkuras hroniskā haimorīta vēlmes pāriet akūtajā. Iedzer un jūti kā atrauj vaļā visu ventilāciju :)
Powered by Sviesta Ciba