Krustvārdu mīkla

Mobilā dialektika

Anna Marija Levi

Mobilā dialektika

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sveiciens Symbian developeriem.
Mans jaunais telefons iekraujas gandrīz 2 minūtēs. Nav vārdu. Kurš ir slims?

Es jau nu nečīkstēšu par to, ka XP uz ūberkruta dzelža zem 4 min. nespēj noprocesēt visu startupu; it īpaši, ņemot vērā to, ka pirms 12 gadiem pašsaskrūvēts dzelzis ar 16MB RAMu iekrauj vēl šodien 95 Windouzi 7 sekundēs. Nē, pie visa pierod.

Bet man no tā telefona IR jāzvana! Primāri, ja. Un es neko sevišķu negribu strīmot vai filmēt! Sapratāt? ZVANĪT!! KĀDU SMSu nosūtīt!
Iebāžiet savu debīlo, lēno Javu un PDF kompatibilitāti sev zin kur? Paldies vismaz, ka IRdA vēl ir.

Vēl man ir bēdīgi, ka Siemens nolaida pa kāju savu tik labi uzņemto līniju (CX65, S75), un tagad ar visādiem līkiem brandiem nāk ārā kautkāda pornoierīču plejāde.

Ir vēl kāds NORMĀLS telefons mūsdienās pieejams? Jebšu jāizrok kautkur no skapjapakšas 688 Ericsson, jāatrod kautkur vintage bateriju noliktava un jāliekas mierā?
  • Tur jau ir tā lieta, ka pirms pērk tel ir janodefinē – ātru, ar fīčām vai ērtu..sanāk līdzīgi kā izvēlēties divus variantus starp ātri, lēti, kvalitatīvi. Kad es tos trubadūrus tirgoju, bija vjau tad tāda lieta, ka krutie visi simbijāņi lādējas veselu mūžību, bet toties tu ar šiem virtuālo kūleni apmest, bet nevari pļurkstēt pa dzīvi līdz vēmienam, jo pirms tam pārskaitīji vecmāmiņai par zālēm un tas paņēma daļu baterijas..tā kaut kā. Nu vēl moš kaut kur 6310i var izrakt un pieturoties pie konservatīvām vērtībām izrunāties ātri ieslēdzot tel un no sirds (ar norunu, ka baterija ir ideālos apstākļos un jauna) kaut līdz rītam. Mans rekords runāt ar cilvēku, kuram bija 6310i, bet neideāla baterija, ar divām reizēm likšanu saldētavā uz 1 min, 5h „no vietas”.
    • da es neko nevaru nodefinēt. Darbavieta piedāvā sarakstu no ~20 itemiem un man no tā jāizvēlas. Izvēlējos kakbi mazāko ļaunumu, tak vienalga esmu saķērusi anafilaktisko šoku.
Powered by Sviesta Ciba