Krustvārdu mīkla

CMYK

Anna Marija Levi

CMYK

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
zilizaļi ūdeņi aiztek pār melnbaltu šahadēli, pārkrāsojot to nevienmērīgās tonalitātēs.
tā arī dienu nevienmērīgais slīdējums izraibina attieksmīti pret lietām, lietiņām, dzīvi, dzīvīti.
kas vakar šķita neiespējams, šodien - pašsaprotams. vakardienas acīmredzamais - šodien neiespējams.
divreiz jau vienā upē iekāpt nevarot. vienīgā winning strategy ir Izsēdēt, kā man māca simtgadu pieredze.

manos sapņos darās brīnumu lietas, un pasarg dies' mēģināt saprast, kur tam visam aug kājas.
dažreiz gan banāns esot tikai banāns, kā smejies.

vēljoprojām interesē nodibināt kopsakarības starp hormonālā fona svārstībām un cēloņsakarībām. var jau būt, ka tad viss paliek neinteresanti - ja tu pēkšņi uzzini, ka izkliedēt bezmiegu būs iespējams apēdot 3/4 tējkarotes upeņu zaftes, oder arī smeldze atkāpjas, ja 15 minūtes palasa Haksliju, ar tam sekojošu 3 graudiņu Staphisagria izlietošanu. izgludinot 2 palagus un noklausoties 1reiz Chen Rezi, iespējams, var neparasti veiksmīgi spēlēt zoli un dzimtas lāsts 'par azartspēlēm' nekavējoši atkāpjas. savukārt, nobraucot 200km ar vidējo ātrumu 100km stundā un apēdot skābu kāpostu zupas bļodeli, produktivitāte dizaina dokumentu creatēšanā pieaugs par 35,6%.

bet pamatā jautājums tiešām ir tikai viens. vai februārī dzimušam hipersensitīvam organismam ir vai nav iespējama Harmoniska Dzīve, bez visiem pesteļiem, no 0 līdz 100 un atpakaļ 5 milisekundēs, un citām ākstībām.

man dažreiz liekas, ka šis jautājums ir lieks. ka atbilde ir iepriekšzināma un mērāma ar Dr.Neilandes sacījumu 'Man nepatīk jūsu attieksme pret dzīvi' (jo viņai jau to nesaprast).
tomēr ir arī tādas dienas, kā šī, kad es tik labprāt būtu Viena no Visiem ar Standartpaketi.
  • galvenais, lai es ar es iekshaa nekasaas un republiku nedala.
    • essēm viss kārtībā, tie abi-daudzi solidarizējas.

      man vajag ar tevi parunāt, bet tu vakar necēli nevienu tel., pievakarē ap 17:40, so padomāju, ka busy (zvanīju no galda uz galdu un uz šūnu, so nevarēji identificēt).

      Nav steidzami. Un ir par werk. Lemme know, ok?
      • ahemm, es esmu part time aukle shiis dienas, bet vari man uz celli pagriezt. (a vakar bija bezdieviigi nesakariigs konferenskōls)
  • (Anonymous)
    man domāt, ka standartpakete un harmoniska dzīve ne vienmēr ir sinonīmi, līdz ar ko iznāk šādi - es ļaujos cerēt, ka februāra dedzinātājiem ir iespējama harmoniska dzīve, bet tas nebūt nenozīmē, ka rezultāts būs "jaunā profesionāļa", "praktiskā latvieša" un "riktīga cilvēka" slapjais sapnītis.

    karro
    • jā. tieši tā. atļaušos teikt "mūsu normālība&harmonija" ir mazliet atšķirīga no parastajā praksē aplūkojamiem. ar to sadzīvot izdodas ne vienmēr, kaut reizēm gribētos zināt, ka Pilnai Laimei pietiktu ar Maljorku un Kartona namiņu. Nē, lecīgie rīmas, zin. :)

    • jālūdz piedošana. ar std pckt šoreiz nebij domāc hipokredīta bukleta foto komplekts, bet gan defaultais nervu pozicionējums pret asfaltu un biežums ar kuru nākas pastrīķēt. Kā arī ātrums un veiksmīgums žanrā 'nohanteļo sevi pac', utml. Kas avg sastopamam bodijam, manuprāt, nav tik trauksmains.
Powered by Sviesta Ciba