Krustvārdu mīkla

Bodies, 2023

Anna Marija Levi

Bodies, 2023

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Gaumīgs un melns ceļojums laikā ar jucekļa elementiem un vairāk jautājumiem nekā atbildēm, un jā, mēs zinām, ka šī nebija dokumentāla vai populārzinātniska lente, bet nu tomēr. Skatoties šo, labāk ir, ja jūs esat maniakāli detaļu piefiksētāji, ļoti patiks visiem, kam Quality Assurance inženiera tituls ir iekš CV.

Jucekļa dēļ bieži vien ir pagrūti nofiksēt kas te saistās ar ko un kādi krustpunkti sižetos svarīgi, kuri ne, tāpēc ar vīna glāzēm pa rokai šito labāk ne, vajag tīru galvu. Tāds kā Utopia mikslis ar Back To The Future, un daudz negruzīties par acīmredzamajiem baltajiem diegu galiem, kas šur tur pavīd.

Taču tāds kā nedirst saviem džekiem vaibs te ir, forši laikmetu attēlojumi (sērijas paralēli notiek dažādos laika punktos 163 gadu griezumā) un diversitātes aspekti ir 2023.gada kultūrai atbilstoši, bet ne uzbāzīgi. Mēs esam droši, ka, ja Londonā būtu reāla Longharvest Lane, tā noteikti būtu jau sadalīta pa ķieģelim, kamēr fani meklētu HILLINGHEAD gravējumu.

Vinils, Londonas arhīvu stabilitāte un ticība brīnumiem! Džins, according to this, būs populārs arī pēc 30 gadiem, vismaz tas.

Mājsaimniecība priecīga, dod 8/10, un šim gabalam arī labi klājies Rotten Tomates reitingos.

Know You Are Loved!, hehehe :)
  • pateicos, šis tiks likts lietā
Powered by Sviesta Ciba