Krustvārdu mīkla

Adultārā kreisuma slimība?

Anna Marija Levi

Adultārā kreisuma slimība?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man šķiet, es jūku prātā?

es esmu pēdējais cilvēks ar LR pasi, kas domā, ka progresīvā IINodokļu sistēma, muldēšana par banku hipokredītu nāvīgumu, kliedzieni pēc valsts kontroles NĪ tirgū/īres tirgū, skolēnu formas un sociāli dramatiski kreisu uzskatu paušana ir pēdīgās blēņas un cilvēka cieņu aizskarošas štelles? Kas jums visiem ir?

Ejiet ratā ar saviem sociālistiskajiem uzskatiem! Vai pārvācieties uz Baltkrieviju, Ziemeļkoreju!
  • Un es paskaidroju, ka mani darbinieki ar savām algām būs aplikti ar progresīvo nodokli (lasīt es maksāju gana daudz) un es pazudīšo no šis valsts jo nevarēšu nodrošināt jau saslēgtos kontraktus un nēkotnes pasūtijumus, ja tepat kaimiņos, viņi būs lētāki tieši par šiem procentiem. (strādāju uz eksportu)
    Jā vēl variants es varu pāriet uz pelēko biznesu, ko līdz šim neesmu darījusi, ak es naivā dura.
    • Nu protams. Tas tak nebūs īsts uzņēmējs, kurš neteiks, ka nodokļu celšana, (vai nodokļu maksāšana) nenovedīs viņa biznesu uz grunti. :)
      • Bet protams, uz grunti jau nenovediis jo man buus iespeeja no shejienes paarvietoties uz citu valsti Ne jau Maksimas biznesu ar mazajaam algaam, kursh ir piesiets vietai, kur buus mazaaki nodoklji novediis uz grunti, bet izdziis no valsts visus programmeetaaju kantorus, kuri rada export preci pie lielaam algaam.
        Un shie kantori ir lielaaki nodoklju maksaataaji, jo lielaa daljaa gadiijumu visu maksaa godiigi. Tagad pie shaadas situaacijas, es paarietu straadaat valstii, kur ir man izdeviiga nodoklju politika, kur tie kas pienes veertiibu netiek uzskatiiti par 2 shkjiras pilsonjiem kam jaapkalpo tie, kuri negrib darboties.
Powered by Sviesta Ciba