Krustvārdu mīkla

Делай Меня Точно, Мама

Anna Marija Levi

Делай Меня Точно, Мама

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jums pienākusi jauna vēstule e-klases pastā!

Ziņojums:

Labdien!

Daru Jums zināmu, ka šodien, 17.05., dabaszinību stundā, skolotājai nezinot, [jūsu dēls tāds un tāds] nosēdēja skapī (atzīmēts, ka nav skolā).

Šo rīcību uzķēru tikai tāpēc, ka arī pirmdien vizuālajā mākslā pusi stundas arī sēdēja skapī.

Lūdzu pārrunāt uzvedību, lai turpmāk tas neatkārtotos, jo šķiet, ka vēl joprojām tas tiek uztverts kā joks!

Ar cieņu.. []
  • tas jau sen vairs nestrādā. jūs, labiņo bērnu vecāki, nevarat iedomāties, cik brīnumaini ir 2x nedēļā iet uz skolu, saņemt personificētas vēstules e-klasē un vislaik sazvanīties ar skolas soc. darbinieku par draudiem tikt izslēgtam no skolas; par eventuālām ierosinātām administratīvām lietām, utt.
    • aaaa... Kā tev nervi tur? es pat nespēju saņemties aiziet reizi pusgadā uz vecāku sapulci. šogad ir izdevies nespert kāju skolas telpās. es sajuktu prātā, ja man 2 reizes nedēļā būtu jāļepato uz skolu. a ko viņi nevar tikt galā ar 2 puišeļiem? Cik taviem bija? 11 un 12? nu lai sēž skapī čalis, ja tā viņam patīk. es par šo nesatrauktos. es učilkas vietā nākamā stundā pavērtu skapja durtiņas un laipni aicinātu atkal iet uz skapi. mājās ar paver skapja durtiņas un paprasi vai negrib pasēdēt skapī kādu stundiņu. redz ko šis dara. moralizēt tur tiešām nav jēgas. :)
Powered by Sviesta Ciba