Krustvārdu mīkla

Run away from all your boredom?

Anna Marija Levi

Run away from all your boredom?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Interesants efekts.
Nedaudz pakomunicējot ar dažiem gara radiniekiem, var iegūt teicamu efektu, kuru varētu nosacīti nosaukt par 'Empātijas overdoza'.
Kad personīgie nervu gali atkal strīķē asfaltu; kad vajag iedzert 100g drosmei, lai varētu aiziet mājās; kad sirds sitas nejēgā un nevar ieielpot pietiekami dziļi; kad notirpst rokas un auksti sviedri pielipina kreklu pie sāniem; kad liekas - vēl mirklis un es varēšu staigāt pa ūdeni un pamazām palikt caurspīdīga, līdz izgarošu pavisam; un tas viss dēļ iekšējā 'cēlgāzes koeficienta'.
Kurš veiksmīgi nodrošina visu augstminēto efektu iestāšanos tikai no vienkāršā jautājuma: 'Kā tev iet?' un tam sekojošām dažām aprautām frāzēm over Skype.
Brothers in Arms.
Ironiski kautkā. Pat ļoti.
Jebšu jādeinstalē hypersensitīvisma modulīc? Stāsta, ka tad neesot interesanti.
Reizēm liekas, ka jāizvēlas starp būšanu par vārītu bieti un pāragru stacionēšanos Kondensāta iestādē.
  • tā viš i. mani tik frustrē tāds zīmējums.

    ka gara radinieki esam empātiski līdz pēdīgai šūnai, porai un neironam. ka saprotamies no pusszilbes, pusčuksta, pusvārda, puspunkta.

    bet tad vienbrīd iestājas tas jokainais brīdis, kurš raksturīgs Biznesa Projektu Ieviešanai. Kad atliek vienīgi izdarīt. Vai rīkoties. Vai kaut ko...esmēt, aktivēt, darīt- kas ir virs empātijas. Padot roku. Sasmīdināt. Neteikt neko. Uzsarkasmēt. Iekost. Wotever. A tad neko. Klusē kā šodien starp leišmali un tēviju, tieši uz Mēmeles tilta jestri desojošais ezis- bezpavalstnieks. Klusē un empatē, jo visu tik labi saproti, ka arī nezini....kur to likt. Ironija. Kādam šeit ir laba humora izjūta. Un tie ne vienmēr esam mēs.
Powered by Sviesta Ciba