Krustvārdu mīkla

šodienas logorejas izskaņā - vēstule elektriskajam Dieviņam

Anna Marija Levi

šodienas logorejas izskaņā - vēstule elektriskajam Dieviņam

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man šausmīgi salst vislaik, atlaid, atlaid!, moskītu tīklu es nevaru valkāt guļot, smoku nost, kā zini; bet tagad ir vēl nelāgāk - ja neizdzer vienu stipro tēju ik pa 10 minūtēm, pat karstā grīda zem šaha dēļa neatsilda. Es pat negāju ārā sniega tīrītājiem/sāls kaisītājiem zem šķūrēm, cerot, ka šāda atipiska rīcība atpestīs; taču kas to deva.

Nopirkšu indulgenci, pa lēto, atstāj, lūdzu, brokeru kantora telefoniņus. Un tās smiltis, smiltis izņem man no acīm, laid lai sālsūdens upes aizskalo.
  • ko tu piipee? :)
    • gribētos teikt, ka linoleju, bet tā nebūtu patiesība. tāpēc godīgi pastāstīšu: Marlboro 4zone flavour+, pa 1.65 dabūnams visos Rīgas mazumtirdzniecības punktos.
    • starp citu, šis no malas, neiesaistītas un sociālā uzslāņojuma nesapistais komentārs lieliski ilustrē to, ko es mēgināju vakar kādam vienam ieskaidrot - metaforu pārmērīga lietošana aizved pilnīgā strupceļā. Tici vai netici, tas kas augstāk rakstīts nav nekādi delīrija murgi vai haluciogēnu izraisīts posts. Tas tikai tāds komunikācijas veids, kurā esot pieklājīgi sazināties, acīmredzot, lai mīkstinātu lietu patieso dabu.
Powered by Sviesta Ciba