vakardienas [userpic]

Klusē par visu, kas Tev svarīgs

November 19th, 2015 (09:09 am)

Pēc ilgiem laikiem no sirds zaudēju savaldīšanos. Kā parasti, par neko īpašu, then again- par visu svarīgo. Es tikai vairs nesaprotu, ar ko un par ko ir vērts neturēt muti. Nevienu es tā pat nepārliecināšu, tikai turpināšu bojāt attiecības un garastāvokļus.
Pamodos vienos naktī un negulēju līdz pieciem. Sen nebiju sajuties tik vientuļš, skumjš un nepareizs. Tagad klabinu darbā taustiņus ar actiņām šaurām un aizpampušām kā peļu... nu, gan jau jūs zināt.
Citās ziņās, padomāju un sapratu, ka visu manu nedrošību, baiļu un nevērtības sajūtu dēļ brīvajās attiecībās saietu sviestā. Bet tīri teorētiski- viss izklausās pareizi. Praktiski, I just don't have it in me! Tādas kā slāpes un bads pēc būšanas atzītai, pareizajai, īstajai, vienīgajai un neaizstājamajai. Principā, viss tas, kas attiecības sačakarē vienā setā. I'd say I'm fucking needy. Un es īsti nezinu, ko ar sevi tādu iesākt. Vēl nedaudz un gan jau sākšu lasīt pašpalīdzības grāmatas. Nē, bet nopietni, nav tālu no tā, ka meklēšu glābiņu ezotēriskā huiņā un cilvēkos, kas runā citātos, jo- what else is there for the poor and unknown?!

Comments

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: November 19th, 2015, 10:25 am

esmu nonākusi pie domas, ka tieši mutes turēšana noved pie neadekvātiem outbursts, tāpēc labāk runāt par visu, tikai piemērotā veidā. jo attiecības un garastāvokļus daudz vairāk bojā brīži, kad jau ir tik traki, ka speciāli vajag / nav iespējams savaldīties, nekā problēmas apšňāpšana saknē, kad tā tikko parādījusies, kad vēl ir resursi būt mierīgam

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: November 19th, 2015, 10:59 am

Es īsti nezinu veidu, kā par to runāt piemērotā veidā, tā laikam ir lielākā problēma. Es zaudēju savaldību. Un tad liekas labāk klusēt, jo šobrīd kaut kā ir sanācis, ka esmu nedaudz viens ar savām pārliecībām.

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: November 19th, 2015, 11:11 am

uzraksti vēstulē? ar komentāru, ka tā dari tieši tāpēc, lai varētu visu līdz galam izskaidrot, nezaudējot mieru?

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: November 19th, 2015, 11:26 am

tā ir ideja, bet tad jāraksta daudzas vēstules. Un es uzreiz sajutīšos briesmīgi dramatiska :) bet cita starpā, jā, paldies, tā tomēr ir labāka doma nekā nekas!

Posted by: authenticity ([info]authenticity)
Posted at: November 19th, 2015, 12:21 pm

haha, jā, es arī tajās reizēs, kad esmu rakstījusi vēstules, esmu jutusies nu Tiiik dramatiska. laikam jau tādēļ, ka rakstot arī uzrakstu visu, ko pār lūpu nevarēju/nevarētu pārspļaut aci pret aci mutiskā komunikācijā.

5 Read Comments reply