vakardienas [userpic]

September 18th, 2015 (09:25 am)

Mazais aplis šorīt viss zem 5 min/km ar vidējo 4.31 min/km. Esmu nedaudz lepns.

Comments

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: September 18th, 2015, 09:59 am

klau, vispār Tev kā manas friendlistes resident sporty gribēju pajautāt, vai ir kādas drošas opcijas velobraukšanai ziemā? nu tur, nezinu, ziemas riepas vai kaut kas tāds, lai nebūtu sajūtas, ka braukt ar velo nozīmē doties drošā nāvē? jo es jau tagad bailēs skurinos, domājot par to brīdi, kad varētu vajadzēt pārstāt riteņot un pārmesties uz sabiedrisko, ugh. pagājšgad tas bija tas brīdis, kad sākās šausmonīgais kritums emocionāli un stresa vadīšanā. tāpēc šogad jāplāno jau laicīgi, lai tad, ja toč nevar atrast nekādu variantu, tad varētu izdomāt, ko darīt.

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: September 18th, 2015, 11:12 am

hehe, frendlistes resident sporty, why thank you!
Hmm, nu jāskatās, kāds ritenis. Ar kalninieku, kuram ir platākas riepas un kārtīgs protektors, braucu kā lielā arī pa ledu, drusku jāpiešaujas, protams, un strauji bremzēt nedrīkst, bet citādi easy arī bez ekipējuma. Ar pilsētas tipu ir grūtāk, lai neteiktu, ka nav viegli nemaz. Var likt pēc iespējas platākas riepas, kurām ir pēc iespējas lielāks protektors (tā, ka riktīgs reljefs) un mazāks gaisa spiediens riepā. Radzes noderot tikai uz spoguļledus, tā ka lielas jēgas neesot.Bet nu drošas opcijas nav. Ir tikai pielāgošanās :/

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: September 18th, 2015, 11:39 am

ok, paldies! izklausās, ka vienkārši būs jāapdomā vēl viena riteņa iegāde. ^^ jo principā manu mīlulīti laikam nemaz diez ko nevar visādi pielāgot, ir bijuši riteņveikali, kas atsakās kameru nomainīt, jo esot pārāk ķēpīgi. nu, un pat ja teorētiski varētu, platākas riepas toč nesanāks.

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: September 18th, 2015, 11:44 am

Pēc skata izskatās nesarežģīts, bet gan jau viņi zina, ko runā. Pamēģini Gandrā, viņiem pārdošanā ir līdzīgi, aiz kam rezerves daļas ar varētu būt. Šitam lielāki protektori būtu pietiekams risinājums, tā man liekas.

4 Read Comments reply