vakardienas [userpic]

August 1st, 2023 (10:35 am)

Pavasarī uz balkona iesēju sēklas ar nosaukumu "Pļava", tagad man ir pilna kaste ar dillēm, vīķi un griķi. Not not true, bet uz paciņas, protams, bija krāsainu un ziedošu puķu pļava.
Ulda ziņās- vakar bijām uz sonogrāfiju, ir iedzimta nieru problēma, aiz kam nieru mazspēja sākumstadijā. Asinsanalīzes labas, kas nozīmē, ka ar pareizo barību un regulārām analīzēm ir cerība sagaidīt laimīgas vecumdienas. Sliktā ziņa, ka analīzes pagaidām ir paņemamas tikai narkozē, bet šoreiz jau Uldis pie ārsta growloja tikai vienreiz un visu pretestību izrādīja sadaļā "Lūdzu kāp pārvadājamajā konteinerā". Cerība ir, ka ar ieteiktajiem nomierinošajiem līdzekļiem (pulverītis of all things, nevar tak man paveikties, un tas ir kkas, ko iesmērēt kažokā, lai salaiza)un general pieradumu pie tā, ka tā vienkārši tagad salīdzinoši regulāri notiks, analīzes varēs paņemt arī tāpat, jo nierēm, protams, narkoze nepatīk. Kaķu nierēm vispār nekas nepatīk to be honest.
Tagad staigā riņķī bik tramīgs, lien aiz gultas tumsā un putekļos, bet nāk arī pie manis drusku paglaudīties. Uz muguras gan neveļas, tādu uzticību kādu laiku nebūšu pelnījusi.

Comments

Posted by: cukursēne ([info]saccharomyces)
Posted at: August 1st, 2023, 02:20 pm

vārgo nieru rausīšu atbalsta grupa it is!

Posted by: vakardienas ([info]vakardiena)
Posted at: August 1st, 2023, 06:34 pm

Labdien, mani sauc Vakardiena, un Jēzus mums ir iedalījis aizdomīgas nierītes :)

2 Read Comments reply