|
[Nov. 28th, 2016|11:17 am] |
|
|
|
Comments: |
| From: | vacatio |
Date: | November 28th, 2016 - 11:33 am |
---|
| | | (Link) |
|
es jau salasījos par olbaltumvielu šķelšanu. vajadzēja pirms tam ar citronu apslacīt. bet tas jau nokavēts. Tad kāds ieteica, ka krējums līdzēs - nepalīdzēja, pieliku. skābs vīns var būt ar būtu līdzējis tā citrona vietā.
Ar citroniem tur nebūs līdzēts - vai arī vajag no virākiem izspiestu sulu + tad jāliek arī cukurs, jo citādi par daudz skābuma. Ja liek vīnu, tā skābums izlīdzinās ar pašas gaļas, sīpolu, burkānu un, ja lieto, selerijas saldumu. Ja liek etiķi, atkal pēcāk jāregulē saldums. Bet ja jau tur ir iemests krējums, to visu apcerēt ir par vēlu. | |