sajūtu cilvēks - [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 28th, 2016|11:17 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:November 28th, 2016 - 11:31 am
(Link)
Kādu puspudeli vīna vajadzēja pieliet.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:November 28th, 2016 - 11:33 am
(Link)
es jau salasījos par olbaltumvielu šķelšanu. vajadzēja pirms tam ar citronu apslacīt. bet tas jau nokavēts. Tad kāds ieteica, ka krējums līdzēs - nepalīdzēja, pieliku.
skābs vīns var būt ar būtu līdzējis tā citrona vietā.
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:November 28th, 2016 - 11:36 am
(Link)
Ar citroniem tur nebūs līdzēts - vai arī vajag no virākiem izspiestu sulu + tad jāliek arī cukurs, jo citādi par daudz skābuma. Ja liek vīnu, tā skābums izlīdzinās ar pašas gaļas, sīpolu, burkānu un, ja lieto, selerijas saldumu. Ja liek etiķi, atkal pēcāk jāregulē saldums. Bet ja jau tur ir iemests krējums, to visu apcerēt ir par vēlu.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:November 28th, 2016 - 11:34 am
(Link)
ā, bet es reiz antrekotu gribēju pa smalko uzcept vīnā - arī tāda košļene vien sanāca.
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:November 28th, 2016 - 11:36 am
(Link)
Antrekots vīnā var sanākt tikai vārīts. Un uz brīdi apvārīts antrekots nekas cits kā košļene nebūs.
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:November 28th, 2016 - 11:38 am
(Link)
es taisīju pēc kaut kādas smalkas receptes. Vopšem liellops man pagaidām ir cietais rieksts. Jāiet kursos.
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:November 28th, 2016 - 11:43 am
(Link)