|
[Nov. 28th, 2016|11:17 am] |
|
|
|
Comments: |
Kādu puspudeli vīna vajadzēja pieliet.
| From: | vacatio |
Date: | November 28th, 2016 - 11:33 am |
---|
| | | (Link) |
|
es jau salasījos par olbaltumvielu šķelšanu. vajadzēja pirms tam ar citronu apslacīt. bet tas jau nokavēts. Tad kāds ieteica, ka krējums līdzēs - nepalīdzēja, pieliku. skābs vīns var būt ar būtu līdzējis tā citrona vietā.
Ar citroniem tur nebūs līdzēts - vai arī vajag no virākiem izspiestu sulu + tad jāliek arī cukurs, jo citādi par daudz skābuma. Ja liek vīnu, tā skābums izlīdzinās ar pašas gaļas, sīpolu, burkānu un, ja lieto, selerijas saldumu. Ja liek etiķi, atkal pēcāk jāregulē saldums. Bet ja jau tur ir iemests krējums, to visu apcerēt ir par vēlu.
| From: | vacatio |
Date: | November 28th, 2016 - 11:34 am |
---|
| | | (Link) |
|
ā, bet es reiz antrekotu gribēju pa smalko uzcept vīnā - arī tāda košļene vien sanāca.
Antrekots vīnā var sanākt tikai vārīts. Un uz brīdi apvārīts antrekots nekas cits kā košļene nebūs.
| From: | vacatio |
Date: | November 28th, 2016 - 11:38 am |
---|
| | | (Link) |
|
es taisīju pēc kaut kādas smalkas receptes. Vopšem liellops man pagaidām ir cietais rieksts. Jāiet kursos. | |