|
[Apr. 24th, 2012|02:18 pm] |
|
|
|
Comments: |
Ne tak! Siera kūka ir krēmīga un salda. Tas saldums nav kā cukuram, bet tāds, mazliet skābens saldums.
Tā, kas man ļoti garšo, ko priekšnieces meita taisa, ir: pamatam smilšu cepumi, kas sajaukti ar sviestu - sablenderēti, lai veidojas kā masa. Un pati kūka ir no Mascarpone siera, kas sajaukts ar iebiezināto pienu ar cukuru. Var siera maisījumā vēl iejaukt saldētās mellenes, vai arī likt tās starp cepumu masu un siera masu.
Tad kūku liek cepeškrāsnī uz cep, līdz virspuse ir gaiši zeltainā krāsā.
Precīzus daudzumus gan nezināšu.
Vot no mascarpone cepu pēdējoreiz un garša bija pliekana kā omletei. šodien lasu, ka mascarpone īstā garša jābauda necepta. Nu vienīgi pēc Tava apraksta iebiez piens varētu stipri uzlabot garšu un konsistenci.]
kurš tad cep no filadelfijas siera sierakūku?! protams, ka tikai no maskarpones!!! t.i. saldā kūka.
protams, ja grib sāļo siera kūku, tad var šitā rīkoties.
Vot izrādās, ka visi cep. | |