sen nav pļurināts

« previous entry | next entry »
Feb. 13., 2014 | 10:55 am
mood: mierīgs
music: Debussy - Clair de Lune

Man kkā šķiet mazliet dīvaini, ka ir cilvēki [tā var būt darba vieta, mācību iestāde, ēdnīca], kuriem interesē ieskatīties tavā šķīvī, ko tu ēd, izteikt kkādu piezīmi, interesēties, vai tas ir garšīgi u.t.t. es to nosauktu par sava veida onānismu. tas apmēram kā, kad viens kārto "lielās darīšanas", un otrs pienāk klāt: "Nu, kā, labi spiežas?" Pieļauju, ka lielākais vairums šo cilvēku neapzinās postošās sekas, ko izraisa citu psihē, t.i., to, kuriem tas šķiet ne īsti pieklājīgi, maigi sakot.
Tāpat arī "it kā nejauši ielūrēt" datorekrānā, iespējams, cerībā ieraudzīt, ka tiek skatīts porņuks vai nezinu, karoče, kkas pilnīgi nesaistīts ar to, kas būtu jādara konkrētā brīdī.
Nu, un iegādājoties kkādu jaunu lietu - auto, mobiļņiku vai kko tikpat mirstīgu, visiem jāizrāda, pat nepajautājot: "Vai tevi tas vsp interesē?"
Tas viss, protams, neattiecas uz pavisam tuviem cilvēkiem, jo tad tas ir savādāk.
Un jautāt, kāpēc cilvēks ir TIK nopietns un nerunīgs, tipa kkas nebūtu ok, izskatās/izklausās pēc liekas uzbāšanās.
===
Kāpēc tik daudz jākladzina un jāšķielē pa šķirbām?
Tags:

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {2}

(bez virsraksta)

from: [info]callisto
date: Feb. 13., 2014 - 01:17 pm
Link

Kādas divas trešdaļas komunikācijas, ja ne vairāk, notiek tieši attiecību izveidošanas vai uzturēšanas nolūkā, tā kā objektīvi šāda veida interesēšanās droši vien būtu uztverama kā, negribot nevienu aizvainot, neattīstītāka prātiņa mēģinājums uzturēt attiecības. Iespējams, tīri instinktīvi - mēs esam soicālas radības.

Atbildēt


Ūūlę

(bez virsraksta)

from: [info]chimera
date: Feb. 13., 2014 - 01:58 pm
Link

kādam šķiet aizdomīgi kāļi?

Atbildēt