Pārdodamas pārdomas

« previous entry | next entry »
Jun. 5., 2012 | 09:03 am
mood: vēl nezinu
music: rādijō

+++
Pagājš'nedēļ rūķis teica, ka es izskatoties kā no 90-o sākuma izkāpis ar to džinsu jaku un kniepadatām. Vsp es to uztvēru kā komplimentu, jo man patīk 90-ie, Eirobīts, Tranzīts un nazāli ierunātie viģiki, bet tai brīdī es sapratu, kāpēc cilvēki uz ielas uz mani skatās:) [A vrb es vnk pārāk skatos uz viņiem]. Tad bija salta nedēļas nogale Nefolka laukos, kas vienmēr noliek vismaz daļu lietu savā vietā, un -
es nolēmu kaut ko pama[i]nīt savā ārējā izskatā - uzvilku gandrīz baltu kreklu, sūnu [nevis sūdu] krāsas nodeldēto žaķeti, nodzinu bārdu [cik nu man vsp tāda bija, hā!] un matus [min[i]et paši, nopietni, vai nenopietni].
Šodien pēc ilgiem laikiem būs tipa ĒK mēģis [nu, es un čells], jā, mēs spēlēsim Naktsputnu pasākumā. Reāli variantu jau nav, un jaunu dziesmu arī.
Ģitāru paņēmu rokās tik vakar, pēc kādu 2 ned. pārtraukuma laikam. Tikai lai uzskaņotu un atcerētos, kā tad tā un tā dziesma skanēja.

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {4}

Ūūlę

(bez virsraksta)

from: [info]chimera
date: Jun. 5., 2012 - 09:52 am
Link

a tas arī bija kompliments!

Atbildēt | Diskusija


Ūūlę

(bez virsraksta)

from: [info]chimera
date: Jun. 5., 2012 - 09:54 am
Link

arī pats rūķis sasniedz jaunus bomzības kalngalus apģērbā - kad es iegāju apgriezt čolku grāvja salonā, zin, kā, uz mani noposīja tā solarizētā beibe :)

Atbildēt | Iepriekšējais


mazais urbānais dīvainītis

(bez virsraksta)

from: [info]ganesha
date: Jun. 5., 2012 - 12:21 pm
Link

Nekādi nesanāk vizualizēt Vārnu bez matiem. :D

Atbildēt


Ūūlę

(bez virsraksta)

from: [info]chimera
date: Jun. 5., 2012 - 12:49 pm
Link

9. jūlijā Teātra klubā ARTELIS Blaumaņa ielā 32 Filmu studija, mediju komunikācijas darbnīca KINOLATS uzņem dokumentālās spēles TAPIERIS krogus ainas. Jādzer gan nebūs, bet paklausīties Stroka dziesmas, pasēdēt kafejnīcā un tēlot publiku varēs 30. un 60. gadu nosakaņās. Tie, kam patīk padejot, varēs arī uzdejot. Stroka dziesmas izpildīs solisti Goran Gora, Marija Bērziņa un Laimis Rācenājs. Būs tēja, kafija un pusdienas.

Aicinu 'visus, kas vēlas piedalīties un būt klāt šai filmēsanā, pieteikties uz e pastu art.is@apollo.lv , nosaucot savu vārdu , tālruni un e-pasta adresi.

Ierašanās 10.00 uz grimu ARTELĪ puķainās vai balles kleitās dāmām, kungiem tumšos uzvalkos ar šlipsēm un kurpēs. Filmēsim līdz 20.00

Lūdzu pieteikt savu dalību uz e pastu art.is@apollo.lv līdz piektdienai, 8.jūnijam

Dziesmas dzirdēsit latviešu, krievu,angļu, vācu un japāņu valodā.

Atbildēt