- 19.6.16 15:55
- Vētra vakar nolauza pusi vecā vītola pagalmā pie ielas, izveidojot zału arku pie saimniecības iebraukšanas.
Uz Talsu ielas salasījām puškus ar nolauztiem ozola zariem.
Šodien bez liekām pārdomām uzgatavoju sev pukhkāpostu, karpełu miksli ar saldo krējumu, kumīnu, kariju, ala krišńas. Sanāca labi.
Vairāk kā desmit gadus biju gatavojusies to mājās uztaisīt. - 3 rakstair doma
- 19.6.16 16:39
-
ū, sounds tasty! un viss tāds zaļš un slapjš šai tekstā + vēl tās garšvielas - smaržas! :)
- Atbildēt
- 19.6.16 17:08
-
Anonīms
Var palūgt padalīties ar recepti? Šis ir mans mīļākais krišnaītu ēdiens :). Paldies.
- Atbildēt
- 19.6.16 17:26
-
Mans arī, bet recepti grūti iedot, jo gatavoju pēc čuja.
Pirmos uz karstas pannas palaidu kartupełus ar sāli, pipariem, kumīnu. Pēc brīža, kad pirmie jau iesiluši pukhkāpostus, pārčeko esošās garšvielas, lai pukhkāposti nav pārāk atškaidijuši, tad pievieno kariju, lai tas viss sakarst kopā, tad pielēju pacińu 10% saldā krējuma, tad visam jāsavārās kopā mīkstam. Gan jau ka pēc grāmatas savādāk, bet tas kumins+kariju+saldais krējums taisa madžiku, kas seviškji piestāv karpełiem un pukjkāpostiem. - Atbildēt