Sickbay of my imagination - [entries|archive|friends|userinfo]
Entitious

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 14th, 2019|03:13 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

Miesta viedās galvas izdomāja, ka vajag veselīgi un labi. Uzblieza stārtapu ar ciskudriļļu nomāšanu. Tā, ka pilsētā ir ~70 vietas, kur jamie pieslēdzas un melnais tūkstotis pašu aparātu (ok, mājas lapa saka, ka 240 parastie un 510 elektriskie). Ideja vienkārša - piereģistrējies aplikācijā ar savu autobusu/bankas karti, aizej uz tuvāko pārkingu, izčeko vienu ārā, otrā pilsētas galā tādā pašā pārkingā piestiķē atpakaļ, kad ir apnicis. Maksā tas piecīti dienā vai tricāru gadā + 1 naudiņu par katru stundu pēc pirmās. Ergo, pirmā stunda katram braucienam ir par velti, katra nākamā ir 1 naudiņa.
Doma forša, bet ir viens bet. Ja normāli pilsētā ir ap 2000 velodrastu, kas brauc tikai tad, kad ir ērti un/vai vajag, jebšu uz ielas vienlaicīgi ir max 50% no visiem, tad tagad visi skudru pūžņu iedzīvotāji, kuri mūžā nav pedāli redzējuši, kur nu vēl zin, kā un pa kurieni braukt, ir ielās. Neesmu bijis centrā, tur droši vien pilnīgs pizdauskis, bet mūsu galā tāpat ir redzams, ka hujārī kur nu kurš grib. Kas pa trotuāru tantēm virsū brauc, kas pa ielas vidu mīca. Nerāda ne pagriezienus, ne ķiveres valkā. Redzēs, cik ilgi tas turpināsies, pirms autobraucēji ar metinātājiem nāks.
linkiestādi koku

Comments:
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:June 14th, 2019 - 04:49 pm
(Link)
Hehehe, jā, es kāreiz vakar aizdomājos par nomas veļikiem, skatoties, kā tūristu pāris ripinājās pāri tiltam, un čuvaks kaut ko aizsapņojies ietesa apmalē un nopisās turpat uz brauktuves. Nu bija tā sagadījies, jā, ka neviens vāgens tobrīd tur nebrauca, bet vispār tak – tiem, kas apmēram zina, kā ar šo devaisu pārvietoties, tiem pārsvarā pieder savs, un uz tiem nomas monstriem īpaši pat skatīties negribas. Aber no tiem, kas viņus nomā – no tiem laikam tiešām labāk turēties pa gabalu.
From:(Anonymous)
Date:June 14th, 2019 - 06:08 pm
(Link)
Kura valsts?