Sickbay of my imagination - Sievietes sit vīriešus, kuri nesit sievietes [entries|archive|friends|userinfo]
Entitious

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sievietes sit vīriešus, kuri nesit sievietes [Nov. 8th, 2013|12:33 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

Ciba kārtējoreiz burbuļo un vārās, zupa līst straumēm, vētra pustukšā alus kausā sit augstu vilni. Uzkaisīšu ka sāli uz jūsu vātīm.
Audzis ģimenē, kur interpersonālās attiecības varētu tikt salīdzinātas ar 14. gadsimta Eiropas politiku, uzskatu, ka esmu ieguvis augstu toleranci uz visu emocionālo. Tai skaitā spēju laist gar ausīm tās sūdu straumes, kas pludina apkārtni. Daudz maz ieaudzināts (nezinu - vai sencim par to jāpateicas, vai grāmatām), ka sievieti sist ir zem paša goda. Pēc saņemtās dresūras, vienīgā, kas spēja mani izvest tik tālu, bija [info]zan, ar kuru sanāca reiz dzīvokli kopā īrēt. Tas rezultējās salauztā rokā un ķieģelī. Protams, ka ir gadījies pielietot spēku, lai truli apturētu jebkuru vardarbības izpausmi no pupaina radījuma (pieturēt rokas vai ietīt segā kamēr nomierinas). Bet sist - nahuj nevajag. Tāpat kā ļaut tikt sistam. Pats, būdams mierīgs un miermīlīgs, laikam arī dzīvojos lielākoties ar miermīlīgajām. Ar tām trakajām un agresīvajām ir jautri uz īsu brīdi, bet ātri apnīk. Īpašas pieredzes ilgstošā (virs 1.5 gadiem) kopdzīvē arī nav, tā kā varu tikai spekulēt no novērojumiem - tie, kas tiek abjūzoti parasti ir lādzīgi un miermīlīgi, bet kautkādā ziņā mīkstmiesīgi. Neuzskatu, ka bērni un monetārās lietas būtu bremzējošais faktōrs tikt vaļā no šādu attiecību sloga. Дело наживное, было бы здоровье и желание. Tobiš, pieradums un nespēja pieņemt lēmumus ir problēma.
Lai gan, bija viens gadījums, kad mūsu čaļu kompānijā uzpeldēja viens skuķis, kas pa pjaņi mīlēja iepļaukāt čaļus par sīkumiem vai vispār bez acīm redzama iemesla. Viens no cietušajiem reiz neizturēja un ievilka vienu maigu pretīm, uzreiz izārstējās - izrādās, pļauku saņemt nav īpaši patīkami.
Noslēgumā varu izdarīt secinājumu, ka pieredzes nav un netaisos organizēt sev tādu. Bet tie, kam ir un kas gaužas - izstumiet pautus no vēderapakšas, parādiet tos savām raganām un pisiet prom uz labākiem medību pišas laukiem.
linkiestādi koku

Comments:
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:November 8th, 2013 - 01:14 pm
(Link)
Redz, uz vecumu (~40) daudziem večiem parādās nekontrolējamas emocijas pret kinderiem, tb viņš gatavs bez emocijām apšaut kaimiņu ciemu, bet tai pat laikā ļaus sev ādu novilkt, lai tikai būtu saviem bērniem tuvāk. Nu tāda atkarība kā no heroīna. Ar prātu saprot, ka neracionāli, bet neko neiespēj.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:November 8th, 2013 - 02:15 pm
(Link)
tas ir ap to vecumu, kad kinderiem vairs nav jāmaina pamperi, jābaro putriņas un jādara cita garlaicīga huiņa, vai ne? :)
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:November 8th, 2013 - 07:23 pm
(Link)
Tas ir ap to vecumu, kad vīrišķim +/- 40 klāt.
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:November 8th, 2013 - 03:13 pm
(Link)
Interesanti, vai tas attiecas arī uz tiem, kas apbērnojušies padsmitnieku beigās vai divdesmitnieku sākumā? Tobiš uz tiem 40, kad sīcim ir jau tuvu 18, to sīci tas maz skar?
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:November 8th, 2013 - 07:26 pm
(Link)
Noteikti attiecas. Ja jau tas tev interesanti, tad jau būs skaidrs, ka 60gadnieks kādam ir bērns, tātadi raisa vecākos vēlmi ņemt klēpī, ucināt un pasargāt no visas pasaules. :P
[User Picture]
From:[info]goo
Date:November 8th, 2013 - 03:45 pm
(Link)
sievietei sist džeku arī ir zem goda, kapēc vispār ar kādu jākaujās? kas tas par marazmu? :D nē nu es saprotu - ja uzmācas urlāts, tad jau pa muti var iedot, vai kas tml, bet ne jau kauties ar kādu, ar ko dzīvo kopā, tur jau galva jāārstē, ja kautko tādu gribās darīt