Sickbay of my imagination - [entries|archive|friends|userinfo]
Entitious

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jul. 2nd, 2011|10:52 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

Piezvanija čoms, teicās, ka esot nospēruši viņa lapsi. Sāku domāt par šo tēmu, un nonācu pie secinājuma, ka praktiski ir nereāli atrast nosperto kompi, ja zaglim ir kaut kripatiņa smadzeņu. Un pohuj par visiem reporējošajiem softiem, pohuj par pirkstu nospiedumiem un radzenes skaniem. Skrūvgriezis, instalācijas disks, ļaunākajā gadījumā - pāris pretestības un vada gals.
Vienīgā rekomendācija - uzlikt guest jūzeri + spyware uz jūzera, kas vāc lietotāju datus un nosūta infu uz saimnieka meilu. Guest jūzeris tīri psiholoģiski iedrošina infantīļus lietot datoru personīgajām vajadzībām, tādējādi nodrošinot saimnieku ar nepieciešamo infu. Nedarbosies uz tiem, kam ir vismaz IT pamatizglītība, bet zagļiem reti kad ir vispār kāda izglītība. Sekjuritī frīki lej gaužas asaras, bet tā nu tas ir
linkiestādi koku

Comments:
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:July 2nd, 2011 - 11:23 am
(Link)
Opā, a kā uzlikt, lai infu par lietotāju sūta saimniekam? Manējam ThinkPad'am it kā ir kaut kāda tur iebūvētā figņa, bet man nav ne kripatiņa smadzeņu par šādām lietām... ;))
[User Picture]
From:[info]unknown_entity
Date:July 2nd, 2011 - 12:37 pm
(Link)
viens piemērs - http://preyproject.com/. šis gan nevāc infu visu laiku, bet pēc pieprasijuma. Tiesa, nezinu, kā Tu tiksi galā ar interfeisu angļu valodā, bet, pieļajuju, ka kautkas līdzīgs ir arī no krievu gala, tik slinkums meklēt
From:[info]karuna
Date:July 2nd, 2011 - 02:14 pm
(Link)
Es teiktu, ka tas var palīdzēt 50/50. Ja zaglis gadīsies stulbs jūzeris, tad guest konts palīdzēs. Bet var būt situācija, ka to nosper narkomāns, kurš to pat vaļā never, bet pārdod zagtu lietu uzpircējam par kārtējo devu. Bet uzpircējs jau nedaudz saprot no dzelžiem un viss būs iztīrīts un pārdots tālāk caur saviem kanāliem, piemēram, Lietuvā.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:July 2nd, 2011 - 07:56 pm
(Link)
Akurāt gribēju teikt, pa manam no katriem 100 laptopiem varbūt viens, varbūt!, tiek nopizģīts privātām vajadzībām, visi pārējie aiziet uz tuvējo uzpirktuvi.