Ķēms

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tagad par Viñkeli domāju pavisam slikti:-D, taču sen jau vina nepatika, tagad vispār - nav vinai visi mājās:-D, sieviete, cienījamā vecumā, amatā, bet uzvedas kā pusaudze... Vinai vēl tādu nozari uzticēja:-); es tā publiski nemaz negribētu teikt - pēc kā tas viss izskatās:-D, pie kājas vinai viss... P.S.Piellauju, ka vinu nodevuši nervi, tomēr slikti izskatās tā vai tā.
  • Man arī līdzīgas sajūtas. skaidrs, ka meitene skolas laikā labi rakstīja sacerējumus, jo muldēt māk un tās vārdu izvēles kā "akurāt" , teikumu uzbūves utt. pēc tam ap pusaudžu gadiem droši vien kniebusies pa kaktiem un dzērusi ar puikām, varu saderēt., jo skatoties, kā uzvedas viņas dēls... meitenes no latgalesir enerģiskas, bet ir arī kaut kāds prastums,ko nevar izdzīt. (nevienmēr, bet ir daudzkārt novērots) un pat, ja ir, ja esi tādā amatā, tad 24/7 esi. un tas viss būtu pat kaut kur stilīgi, ja fonā nebūtu daudzo cilvēku bez darba un naudas vispār, kamēr viņa sazagusies un melu kultūru skaisti apguvusi , var atslābt un realizēt savus pusaudzes sapņus, jo pēc būtības viņa svin, kamēr daudzi cieš, un tā ir ņirgāšanās par cilvēkiem. :(
    • Ne prastums, bet kaut kāds stulbums tajā uzvedībā, vienkāršība izdaillo, bet te tā nav:-), kultūras trūkums, nav inteligences:-)
      • prastums un vienkāršība ir atšķirīgas lietas. bet, jā, stulbums un kultūras trūkums. diez viņus nesūta kādos valsts apmaksātos kursiņos kā uzvesties amata ietvaros, etiķete utml. levita sievas iznešanās jau arī bija tīrās šausmas.
Powered by Sviesta Ciba