Ķēms

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Saprotu, ka visi, kas dodas fiziski uz darbu, ir mūsdienu varoni:-), vismaz loti cienījami:-) P.S.Es nevarētu atrasties mājās dienas laikā, tas ir graujoši... Sanāk, ka varoni ir arī tie, kas palikuši mājās, es tā nevarētu gan.
  • Normāli cilvēki ir tie, kas pēc iespējas vairāk paliek mājās. Tā ka pat neiziet uz parciņu pastaigāties. Normāli tāpēc, ka rīkojas savās un sabiedrības interesēs. 'Pēc iespējas' nozīmē, ka, ja ir ārpus mājas obligāti veicams un nozīmīgs darbs, tad normāli ir arī tie cilvēki, kas aiziet ārpus mājas šo darbu izradīt, bet pēc tam atgriežas sēdēt mājās.

    Nenormāli ir tie cilvēki, kas varētu sēdēt mājās, bet tāpat lien ārpusē.
    • Nav balts un melns. Slimi ir arī tie, kas neelpo svaigu gaisu un vienkārši neievēro drošības pasākumus; Jā, un vēl tiem jāpārbaudās, kam nav nekāda pamata norādīt citiem, ko darīt ārkārtējās situācijās. Te runa nebija par sēdēšanu mājās.
    • Vārds “normāli” jau izslēdz objektīvu viedokli:-)
      • Normāli kā pretstats varoņiem. Es kā normāls cilvēks neesmu sajūsmā, ka man un citiem normāliem cilvēkiem citu apkārtstaigāšanas vēlmes būs vēl ilgāk jāsēž mājās, jānoskatās līdzcilvēku nāvē un ekonomikas sagrūšanā. Ja visi sēdētu mājās, visi arī tiktu ātrāk atpakaļ pie normālas dzīves.
        • piekrītu, bet varoni ne jau tāpēc, ka paši var par to lemt, ir dažādi apstākli, tur tā lieta, ka ir jābūt varonim, bez variantiem vismaz pagaidām
Powered by Sviesta Ciba