Ķēms

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
runājot par Kristīnes glābšanu, pirmais, ko iedomājos - ja Latvija kavējās, var taču lūgt valsts palīdzību, kurai ir attiecības ar Āfriku, - tas ir galējais variants, protams, bet šis gadījums atkal ir netipisks, jo visi taču zina, ka “par zagšanu liek cietumā” (teiciens), bet vajag taču nepārzināt situāciju un neinteresēties par savu stāvokli, ka vēl kaut kādās darīšanās līst pāri robežai, neskatoties ne uz ko. Izrādījās, ka Āfrika ir cienīga valsts, tādā ziņā, ka aizstāv savējo likumīgās tiesības, tā sanāca. Atkal kauns. P.S.Joks, ka Āfriku neviens nopietni neuztvēra. Tā dok. izprasīšana - garš ceļš, būtu paņēmuši advokātu Āfrikā, tad vēl no bijušā naudas izspiešana, lai vienotos, vārdu sakot - liela ķeza. Dānija mierīgi var nereaģēt.
  • Forši beidzot lasīt kādu kristisku, bet situācijai adekvātu komentāru, nevis "gribēja kniebties ar āfrikāni, nu tad arī dabūja, it kā Latvijā vīriešu nebūtu". Tā kaitina prevalējošais šis, ja igribi palasīt vnk viedokli par situāciju un iespējamajiem risinājumiem.

    Kaut kas FB ierosināja, ka viņai kā PSRS dzimušai vajadzētu pieteikties RU pilsonībai, jo Indijā nonākušo LV lidotāju gadījumā tas esot nostrādājis, RU šādās attiecībās spēj izrādīt dzelžaināku iniciatīvu. Cik lasīju, principā patiešām nostrādāja, lai arī nebija ļoti ātri, bet tas laikam būtu ļoti slidens ceļš. Viņai vajadzētu komandā kādu no Asanža advokātiem vai tml. līmeņa specu, pieļauju, LV tādu nav un, ja ir, tad viņi jau sen vairs nav LV.
    • kristisku :D KRITISKU
      • :-), jā, Kristīnes gadījumā standarta risinājums neder, laika tik daudz nav:-)
Powered by Sviesta Ciba