- 10/4/16 09:33 pm
- Skriešu uz veikalu, kamēr vien ir vaļā, nopirkšu Laimas šokolādi un Rīgas šampanieti savai 50 gadus vecajai mīļotajai. Būs mums romantisks vakars. Ar rozēm.
- 6 atstāja kaut koatstāj kaut ko
- 10/5/16 01:51 am
-
Krīpumiņš
Laimas šokolāde ir briesmīga. Kad kāds kādreiz uzdāvina "Lukss", ir skumji, jo miskastē jau tak nemetīsi. Bet apēst arī nav iespējams.
- Reply
- 10/5/16 01:57 am
-
Man "lukss" ir dāvinājušas joprojām dzīvās vecmāmuļas. Katru reizi, kad tas notika, sajutos tik nelāgi, jo, nu, bļaģ, tā taču ir Laimas šokolāde. Es mīlu savas vecmāmiņas (tik žaļ, ka neizrādu). Katrā ziņā, kad esmu uzpīpējis kvalitī šit un esmu izsalcis, "lukss" ir sasodīti garda šokolāde. To jāprot pareizi zelēt/sūkāt, lai izbaudītu (tāpēc labi saprotu, ka vecmāmuļām tā tīk).
- Reply
- 10/5/16 02:21 am
-
Krīpumiņš
Jā, šī konkrētā šokolāde man arī saistās ar cilvēkiem pēc 60. Iespējams, ka tā ir arī kaut kāda nostaļģija, jo varbūt kādreiz tā šokolāde bija tiešām garšīga (bez augu taukiem u.c. briesmām).
- Reply
- 10/5/16 06:35 pm
-
Hmm, sen neesmu ēdis konkrēti Lukss, bet Laima kā tāda jau nu toč nav briesmīga. Piemēram tās, kas pārdodas tajās baltajās paciņās ir foršas un jebkura melnā/pusmelnā šokolādes nevar būt sūdīga.
- Reply
- 10/5/16 06:36 pm
-
Drīzāk jau gandrīz viss importētais, kas tiek pasniegts kā kaut kas šokolādisks parasti ir briesmīgs, jo ne pēc kādas šokolādes negaršo vispār.
- Reply
- 10/5/16 07:28 pm
-
nez, man, ja jāsalīdzina, patīk labāk fāzer.
- Reply