ulrich - [entries|archive|friends|userinfo]
ulrich

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 3rd, 2006|08:45 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 3rd, 2006 - 09:19 am
(Link)
Eu, a mamutbļinus esi cepis? Feina manta, kad ekonomijas režīms iestājies un nav dārgi!
[User Picture]
From:[info]ulrich
Date:January 3rd, 2006 - 09:19 am
(Link)
Kas tie taadi buutu? receptiti:))
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 3rd, 2006 - 09:28 am
(Link)
Sastāvdaļas:
1 paka auzu pārslu
2 lieli sīpoli
2-3 olas
sāls, pipari un ūdens

Auzu pārslas (var ņemt arī piecgraudu pārslas) ieber bļodā un aplej ar ūdeni. Atstāj, lai uzbriest un pa to laiku sīki jo sīki sakapā sīpolus (jo sīkāk, jo labāk, bet malt gan labāk nevajag). Kad pārslas uzbriedušas, nolej lieko ūdeni un visu sajauc ar olām, sīpoliem, sāli un pipariem - no iegūtās masas veido biezās pankūkas un cep zeltaini brūnas. Ēd ar krējumu, atdzisušas nez kāpēc garšo pēc gaļas. ;))
[User Picture]
From:[info]ulrich
Date:January 3rd, 2006 - 09:30 am
(Link)
nez kāpēc garšo pēc gaļas. ;))

shitais rullee:))
[User Picture]
From:[info]lee
Date:January 3rd, 2006 - 09:38 am
(Link)
a bet Tu taču netaisi ēst vispār!!!
[User Picture]
From:[info]ulrich
Date:January 3rd, 2006 - 09:41 am
(Link)
taa izskataas, ka naaksies..
makaronus un pelnmenjus jau maaku pagatavot godam..:)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 3rd, 2006 - 09:45 am
(Link)
Vajag tik sākt! Nav jau tur nekā sarežģīta, ja negrib nez ko. ;))
[User Picture]
From:[info]ulrich
Date:January 3rd, 2006 - 09:47 am
(Link)
Sareezgiita jau nav.. bet slinkums nezeeliigs man kimereeties gar to paartiku.. parasti to daru galeejas nepiecieshamiibas spiests..

Pozitiivais punkts ir tas, ka esmu atsaacis sportot, kas savukaart noziimee alkohola pateerinja ierobezojumus, kas savukaart noziimee papildus liidzekljus budzetaa..
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 3rd, 2006 - 09:52 am
(Link)
O! tas ir super!
Alkohols neatrisina problēmu, tas palīdz tik atslābt un aizmirst. Bet probza ta paliek... :(
Es pavārmākslā esmu tīrais diletants, salīdzinot ar Tanti. ;))
[User Picture]
From:[info]lee
Date:January 3rd, 2006 - 09:48 am
(Link)
Nu bet tādas receptes pagatavošanai pat man nāktos saņemt drosmi...Nu bet labi - neesmu es tādu pankeiku cienītāja, varbūt tāpēc tāda aizdoma, ka nesanāktu...
[User Picture]
From:[info]ulrich
Date:January 3rd, 2006 - 09:49 am
(Link)
skaidrs, ka nesanaaktu.. Man jau toc nee..
Taapee arii Tevi aicinaashu paliigos:)
[User Picture]
From:[info]lee
Date:January 3rd, 2006 - 09:53 am
(Link)
:))
Ja sanāks laiciņš - noteikti neatteikšos no šitādām gastranomiskajām izvirtībām!!
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 3rd, 2006 - 09:44 am
(Link)
Skaic, ka rullē!
Tev mājās ir "delikatešu griezējs" - virtuves ripzāģis?
Ja ir, vari karttfeļu čipsus sacept - kudiš garšīgāki kā Ādažu mēsli un vecis ar manu apetīti var pierīties ar 2-3 kartfeļiem.
recepte ir līdz nelabumam vienkārša - sagriez maksimāli iespējami plānās šķēlītēs nomazgātus, nemizotus kartfeļus un cep eļļā zeltainus. Kad sāk pārāk fiksi brūnēt, nogriez uguni uz mazāku liesmu.
Vēl, zini, kas ir labs un samērā lēts?
Veikalā paprasi, lai sagriež ļoti plānās šķēlītēs 200 gr dārgo vītināto šķiņķi, kas 8-9 Ls/kg maksā. Man ar tādu daudzumu nedēļai pietiek hamburgeros. Atliek tik pienu piepirkt klāt. ;))
[User Picture]
From:[info]ulrich
Date:January 3rd, 2006 - 09:46 am
(Link)
protams, ka nav :))
bet es skatos, ka Tu esi "taupiibas reziimu meistars"..:) Ir ko pamaaciities.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:January 3rd, 2006 - 09:50 am
(Link)
Da nu! es vienkārši esmu gadu "džungļos" dzīvojis - bez naudas pāķos var tīri labi iztikt: ko upē noķer, ko mežā salasi, tas ir Tavs.
Tie paši pelmeņi: pamēģini tos apcept eļļā - man tie labāk garšo kā vārīti... ;))