Ceturtdiena, 15. Mar 2007, 22:17
One world

Vecumvecajam Pieradumam tomēr ir spēks. Ikreiz tramvajā kāpjot, izvelku braukšanas kartiņu un iebāžu ģīmī tam nabaga cilvēkam, kurš apsēdies bijušjā konduktora vietā.

Es biju uz laika izgājis, no tiem ierastajiem Draņķiem. Bija labi, bet tad atkal. Un vajag, jo savādāk jau nekādi nevar noķert Atšķirību.

Samuģīju citronu, apelsīnu, cukuru, kaltētu rīvētu ingveru un karstu ūdeni. Debišķīgs dzēriens. Kāds labs Cilvēks iemācīja. Labi, ka ir labi Cilvēki. Vismaz daži ir. Noteikti.

Šorīt jau kuro rītu satieku Pavasari, abi divi ar Saulīti priecē un gurdina vienlaikus. Sēdēt tik Parciņā uz Soliņa un filozofēt par vēl nenobirušām Lapām Kokos. Laikam Ziema šogad ir bijusi vāja. Vai varbūt saudzīga. Viltīga noteikti!!!

Vektori norāda virzienu, bet ar Ampēriem mēra strāvas stiprumu, Wati - jauda, bet ņiprumu???, kādās vienībās mērīsim Cilvēku ņiprumu?



Es nemēģinu iedomāties personisku Dievu; pietiek godāt pasaules uzbūvi, ciktāl tā atļauj mūsu nepietiekamajām sajūtām to apbrīnot.

Alberts Einšteins

Piektdiena, 16. Mar 2007, 00:05
[info]narkoze

man arī tas pats pieradums sākumā nedeva mieru,refleksiņš katru reizi,iekāpjot tramvajā. tikko kā esmu atradinājusies,taču nu ir grūti trolejbusos vai autobusos pārslēgties,ka tur taču ir jārāda. bet pārsvarā es ar tramvajiem pēdējā laikā,lai gan es visādi varu kombinēt un mainīt,un tas ir forši.

tāpat man ļoti garšo tas karstais dzēriens,tikai..bez ingvera. nemaz nezinu,kas tas ir. izklausās pēc kādas garšvielas,bet diezin vai?!
samuģīt - darinām jaunus vārdiņus? :)

pavasaris šodien bija ļoti draudzīgs,žēl,ka nesanāca ar viņu pabiedroties vairāk.

Piektdiena, 16. Mar 2007, 08:32
[info]f

sēdēt tik un filozofēt parciņā uz soliņa, o jā.

Piektdiena, 16. Mar 2007, 08:33
[info]narkomanc

man ar tas solinsh vilina :)))

Pirmdiena, 19. Mar 2007, 09:14
[info]f

ka tik kādu rītu nav jākaujas par soliņa tiesībām.