#565

Mācos Signālu Teorijas Pamatu eksāmenam post-roka pavadījumā.

Lai gan esmu reģistrējie twitterī gan kā uGGa, gan PAKAC , lasot to, ko cilvēki raksta brīžiem liekas pavisam jocīgi. Pats es nečivinu, taču PAKAC gadījumā saredzu jēgu informēt cilvēkus par aktualitātēm ap iestādi. Kas man tieši likās jocīgi bija Jāņa Šipkevica čiepstiens: es guļu jūras malā Kurzemē. un neviena cilvēka visapkārt. laime.. Laikam esmu vecs. Cilvēks, kurš guļ jūras malā viens pats un jūtās laimīgs, stāsta to visai pasaulei. Lai nu kā, katrs dara kā grib, taču viens ir pavisam noteikti: priekš manis twiteris sux, lai gan pats ik pa laikam palasu, ko cilvēki tur raksta. Tāds kā publiskais čats ar visu pasauli: "es tūdaļ iešu pačurāt", pēc 3min:"oj, labi pačurāju, laikam jānomazgā trauki...". Vot dažiļi, jāsaka.

Papildus tam man Ubuntu atņirdzās ārejais cietnis. Vienkārši pazuda visas partīcijas. Pārspraudu citos USB portos un nekas nemainījās. Pataustīju un sapratu, ka šamais bija laikam par daudz sakarsis, jo virsū bija klade. Sakarsa un atslēdzās. Pagaidīju mirklīti un iespraudu. Sāka darboties. Drošībai izvilku no ledusskapja majonēzes paciņu un atvēsināju cietni ar jauku majonēzes glās
tu.
Tags:

Comments

Heh, es twitterim arī nekādu jēgu neredzu, ja vien tu neinformē cilvēkus par to, kas viņus varētu interesēt - kaut kādiem gaidāmiem notikumiem, pasākumiem, jaunumiem konkrētā jomā. Nez kāpēc tur piereģistrējos, ik pēc mēneša atceros, ierakstu kaut kādu bezjēdzīgu figņu un nez kāpēc nevaru saņemties izdzēsties.

Labi, saņēmos, eju meklēt, kā izdzēsties :D
Nu pieņemu, ka arī lasīt to, ko cilvēki dara, varētu būt interesanti, ja cilvēks pirms čiepstēšanas piedomā, kādeļ viņš to dara. Vai nu grib izlikt sevi (ko, manuprāt, labāk darīt uz papīra), vai pastāstīt citiem (kad butu jāpadomā, vai kādam tas interesē). Daudziem tur kaut kas jāiečiepst ir reizi pusstundā un tas man liekas smieklīgi.

heh.
vārds čiepstēt arī ir mēsls.
Jēga ir, tikai pareizi to vajag uztvert.
Tikpat labi jau to sarunu var nonivelēt līdz tam, ka ir daudz stulbu lietu uz pasaules, kurās daži tomēr jēgu saskata.
Nekur nav rakstīts, ka es uztveru pareizi vai nepareizi, tāpat arī par visiem pārējiem, bet es uzskatu, ka mūsdienu cilvēkam būtu jādomā un jādara citas, svarīgākas lietas, nekā ik pa minūtei jāklārē ko viņš dara. Yes, we live in public!, bet manuprāt twitteris ir instruments un manis citētais piemērs kaut kā atgādina naglu sišanu ar telefonu.
Tikpat labi, man tagad var pārmest par twittera apspriešanas bezjēdzību. :)
Peace.
Var teikt ka Šipkēvica komenti bezjēdzi utt, tur jau ir runa par twitera kā rīka izmantojumu (naglas ar telefonu). Bet nu kaut kas tāds būtu ierakstīts cibā, tad jau būtu ok :D
Paša twitera ideja manuprāt ir ļoti laba, faktiski ērti pa tiešo vari sarunāties ar ļoti daudziem un personīgi nepazīstamiem cilvēkiem. Kā pats minēji ērta ir dažādu jaunumu izziņošana, žurnālistiem tūlītējs kontakts ar lasītājiem utt..