transcendentālais objekts laika galā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:35: Maigās katarašu kolāžas
Šodien no Ernesta mācījos par centrbēdzes spēku un par līdzsvaru starp stabilitāti un materiāla izmaksām, kuras jāapsver tiem, kuri vēlas uzbūvēt ideālo tiltu. Pastāstīju viņam par būšanu šeit un tagad. Viņš padalījās arī ar savu metodi apkārtnes apzināšanai - viņš vizualizē skatu sev aiz muguras, izmantojot citas maņas. Tā ir ģeniāla metode, jo novieto tevi pašā telpā un laikā. Nezinu, kā viņš līdz tam nonāca, bet mind blown.gif
Svaigais jūras gaiss un garas, atbrīvotas sarunas pastaigas laikā jau tā padarītu šo dienu pietiekamu, bet vakarā ar māsu aizbraucām pie viņas puiša Deivida. Deivids ir īsts cilvēks un mums ir atbrīvota, priecīga draudzība.
 Māsa uztaisīja nevainojamas vakariņas. Viņi abi mani visādi salielīja un sniedza padomus un perspektīvas, kas noteikti palīdzēs atrisināt savas ieilgušās problēmas. To ir grūti izskaidrot, bet ja tu patiesi meklē risinājumus savas dzīves uzlabošanai, visi spēki sinhronizējas un runā ar tevi mīlestības valodā. Deividam bēniņos ir mūzikas studija, mēs sarunājām, ka viņa jauno dziesmu pabeigsim kopā.

Man šķiet, ka es palīdzēju arī Deivida mājas biedram Melli, kurš jau trīs gadus ir iesprūdis 'hikikomori' prāta stāvoklī. Es viņam ar degsmi pastāstīju par savu sešu mēnešu epizodi Latvijā, kuru izraisīja tas, ka ziņkārība mani dzina pie slimnīcas loga, lai paskatītos uz kādu cilvēku, kurš tikko noleca no paliatīvās nodaļas jumta. Melli ir ļoti sačakarēta pagātne, viņa tēvs ir sufi islāma mistiķis, bet māte pievienojās kaut kādam ebreju seksa kultam. Tēvs viņu esot padzinis un gribējis nogalināt. Iedomājies to traumu, piedzīvot kaut ko tādu pusaudžu vecumā. Melli ir sakarīgs un gudrs čalis, bet viņa pasaules uzskati ir pilnībā balstīti viņa tēva interpretācijā un es skaidri redzu, ka viņš sevī nes nenormālu svaru, kurš izpaužas sevis graizīšanā un dažreiz arī neracionālos izgājienos. Kad es ar viņu runāju, tas šķita tik pareizi un īsti. Varēju ar viņu dalīties arī ar savām nesenajām mācībām. Kad āvu kurpes projāmejot, viņš nāca piecas reizes atvadīties.

Mīlestība mani ārstē un pilnveido pilnīgā laivā(live,) es sen neesmu juties tik piepildīts un motivēts. Tiesa, man vajadzētu mazāk par to 'spazot' un ievērot labāku digitālās komunikācijas higiēnu bet es neredzu nevienu citu veidu, kā šo visu aptvert un kategorizēt. Varbūt vajag vienkārši uzticīgi ļauties šim procesam un skatīties pa taisno acīs visām tām prāta ilūzijām, kuras man līdz šim sniedza nelielu mierinājumu.  



Comments

[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:19. Janvāris 2021 - 13:33
(Link)
This is very cool 🙏 I also aspire to that, to trust God and banish mind illusions
[User Picture]
From:[info]ub
Date:19. Janvāris 2021 - 14:01
(Link)
Paldies, brīnumcepumiņ. Es tevi patiešām novērtēju, apbrīnoju un cienu :)
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:19. Janvāris 2021 - 19:42
(Link)
<3 Right back at ya! 🌿🌸
[User Picture]
From:[info]ub
Date:19. Janvāris 2021 - 20:33
(Link)
:) Tava monsteriņa ir ņipra un apsmidzināta(negribās pārliet,) bet to ceturto lapu nogriezīšu - lai izaug no jauna.
Powered by Sviesta Ciba