Comments
|
Jā, gan jau ka tāpat kā in cooking, alkohols tikai piešķir flavour and tasteful zing.
Vispār vakar pētīju par koronu, un izrādās, ka turmeriks, kanēlis, kajenna un ingvers(un gan jau ka viskijs ar :) ir pats labākais no dabas līdzekļiem priekš asins-cirkulācijas, kas rada problēmas ja ir saslimšana. Tā ka profilaktiski tādu dzērienu ietot sanāk ka ir ļoti ieteicams!
Vispār vakar pētīju par koronu, un izrādās, ka turmeriks, kanēlis, kajenna un ingvers(un gan jau ka viskijs ar :) ir pats labākais no dabas līdzekļiem priekš asins-cirkulācijas, kas rada problēmas ja ir saslimšana. Tā ka profilaktiski tādu dzērienu ietot sanāk ka ir ļoti ieteicams!
Labs info, noteikti pielietošu. Priekš ronas es dzeru cinku kombinācijā ar quercetin, kurš mazākās devās ir pieejams arī zaļajā tējā, kā arī vit. D, jo tieši šī vitamīna trūkumam ir izteikta korelācija ar smagajām saslimstībām.
Bet tev jau nav par ko uztraukties, jo antivielas.
Bet tev jau nav par ko uztraukties, jo antivielas.
(Reply to this) (Parent)