|
[Feb. 18th, 2016|10:07 am] |
|
|
|
Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/166797/8161) | From: | sw |
Date: | February 18th, 2016 - 10:40 am |
---|
| | | (Link) |
|
o, paldies par jūras tārpu receptīti. man jau sen gribējās viņus pamēģināt, tik nebija ne jausmas, ko ar tiem dara.
Ar tiem tārpiem tikai ņem vērā, ka jāpieliek beidzamie, kad dārzeņi mīksti. Nedrīkst ilgi vārīt. Tjipa 5 min, jo paliek sīksti kā gumija. Un pašā procesa sākumā burkānus un sīpolus vai puravus un/vai ķiplokus var apcept olīveļļā. tad ir smaržīgāk un garšīgāk.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/166797/8161) | From: | sw |
Date: | February 18th, 2016 - 10:45 am |
---|
| | | (Link) |
|
super, paldies! šis vispār izklausās pietiekami vienkārši, lai pat es varētu osiļiķ :)
Jā, šitas ir vienkārši. Ņem par labu :) | |