xxl - [entries|archive|friends|userinfo]
toadbeauty

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 18th, 2016|10:07 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sw
Date:February 18th, 2016 - 10:40 am
(Link)
o, paldies par jūras tārpu receptīti. man jau sen gribējās viņus pamēģināt, tik nebija ne jausmas, ko ar tiem dara.
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:February 18th, 2016 - 10:43 am
(Link)
Ar tiem tārpiem tikai ņem vērā, ka jāpieliek beidzamie, kad dārzeņi mīksti. Nedrīkst ilgi vārīt. Tjipa 5 min, jo paliek sīksti kā gumija.
Un pašā procesa sākumā burkānus un sīpolus vai puravus un/vai ķiplokus var apcept olīveļļā. tad ir smaržīgāk un garšīgāk.
[User Picture]
From:[info]sw
Date:February 18th, 2016 - 10:45 am
(Link)
super, paldies! šis vispār izklausās pietiekami vienkārši, lai pat es varētu osiļiķ :)
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:February 18th, 2016 - 10:52 am
(Link)
Jā, šitas ir vienkārši.
Ņem par labu :)