xxl - Šopings! [entries|archive|friends|userinfo]
toadbeauty

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Šopings! [Dec. 4th, 2015|07:30 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tā kā esmu sasniegusi tādu pārticības līmeni, ka varu iepirktie jebkurā humpalniekā, tad padalīšos ar pieredzi. Iesaku iegriezties KiloMax. Tas, kas uz Brīvības/Ģertrūdes stūra, ir pavisam ok. Un tas, kas vecrīgā Terranovas vieta, vispār ir grūti atstājams. Tur viskautkas ir smuks un jauns.

Man ir viss cauri ar veco pusmēteli, jo viņš nosauca mani par resnu. Tagad man ir jauns un smuks pusmētelīts ar vilnas piešprici. Ne gluži par jevriku, bet par divdesmit. Bet nu, jebkurā gadījienā lētāks par jaunu. Un smuks.

Man no turienes ir biroja kleite, treniņbikses, bērniem cepures, krekli, bikses. Tur ir viskautkas tiešām valkājams un ikdienā noderīgs.

Nehumpalniekā es iepērku specabģērbu tikai. Piemēram, vakar atradu gandrīz tādus Karrimor cimdus, kā gribēju. Tāda škrobe, ka pasēju vecos! Speciāli no Sportsdirekta pasūtīju - tādus plānus. Bet vot kaut kur iebāzu. Es vēl nesen redzēju. Nodomāju "ā ha! reku ir, drīz vajdzēs". Un tad, kārtējā tīrības lēkmē, kas nekad pie laba gala neved, izmēzu bēniņus. Daļu vešas nokurināju, daļu - uz socdienestu. I vot moš tajā juceklī nokurināju ar...
Bet tad vakar skatos - o! Origo Sportlandā parādījušies Sportsdirekta produkti, t.sk. mani cimdi. Nu gandrīz - drusku lielāki, bet gan jau. Tur visādas siltās zeķes ar piedāvājumā. Ir jau dārgāk it kā, bet Sportsdirektā piegāde jāmaksā, plus noteikti vēl kaut kur iegrabšos. Tur viss tik smuks, tik lēts, ka vienmēt sanāk iegrābties. Būs kā vakar. Biju tik priecīga, ka Multiluksā krēmi ar koloidālo zeltu un dimantiem ir stipri lētāk kā Orifleimā, ka tjipa "ietaupīju". Iztērēju apmēram 40 jevras par krēmiem, ziepēm maskām u.c. huiņu. Nē, nu derīgi jau, bet kaut kā par daudz atvēzējos.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:December 4th, 2015 - 07:55 pm
(Link)
Sportsdirect taču tagad ir arī Olimpijā, nu jau sākotnējiem apmeklētāju pūļiem vajadzētu būt pārskrējušiem.
Par cimdiem labi saprotu, man ir šausmīgi mīļi Endura cimdi, kuriem šis ir jau 3. pāris - pirmajam vienu pasēju Igaunijā, Endlas liegumā pie aļņiem; otro kaut kur pazaudēju ikdienas gaitās, dabūju veikala īpašniekam speciāli prasīt, lai pasūta no ražotāja kārtējo pāri.
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:December 4th, 2015 - 07:58 pm
(Link)
Olimpija man galīgi ne pa ceļam.
Bet, nu jā, Tu vismaz saproti manu sāpi :)
[User Picture]
From:[info]vineta
Date:December 4th, 2015 - 09:22 pm
(Link)
Ups, tas uz Ģetrūdes -Brīvības stūra ir humpalnieks?! Es domāju, ka kaut kāds baigi smalks veikals un nemaz neesmu mēģinājusi iet iekšā :D Paldies! Nākamreiz neiešu garām, bet ieiešu iekšā :))
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:December 4th, 2015 - 10:01 pm
(Link)
:D