|
[Apr. 20th, 2011|11:59 am] |
|
|
|
Comments: |
Abrikožu kaulos arī ir skābe, bet uzbeki nezkāpēc tos ēd diezgan lielos kvantumos. Es arī ēdu. Bezdievīgi garšīgi. Tādas tjipa fistaškas ar sāli.
gan viņi, gan tu - jūs vienkārši mēģinat nokilloties. es tak zinu.
Njā, dzīve nogalina. Katra diennakts saīsina tavu dzīvi par 24 stundām.
aāāāāā! tikai ne to! ja tu dzīvo, tu sevi nogalini!
visi, kas dzīvo, ir pašnāvnieki. p.s. rīt būsi?
Domāju, ka jā. Mums gan te audits, bet ceru, ka viss būs ok un nekas neiesprūdīs.
nu zaķskābenēs arī ir zilskābe. un tas, ka es to zinu man netraucē jamās ēst pie katras izdevības :D
un man ir grāmata, kurā mūsu kadiķis ir nosaukts par indīgu augu - tev nebūs kadiķogas par garšvielu izmantot ;o)
bet šitas satraukums par vates pikuci ir uztverams kā signāls tam, ka tā SKDS aptauja, par ko te vakar visi priecājās, varētu būt ļoti patiesa, nevis kā viens otrs izteicās, ka respondenti prosta ir paākstījušies, atbildot uz dumju jautājumu...
Kādu garšvielu! Tās jau ar es dzīvas ēdu! Agdies, beigas man būs!
Bet par to aptauju - par to man nav nekādu ilūziju...
vai ne ;o) man lasot tās aptaujas rezultātu bija čujs, ka atbildējuši ir mani eksskolnieki - tieši viņu saprāta līmenim atbilsto\sas atbildes...
tur jau ir divi veidi to kauliņu - rūgtie un saldie... | |