Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 24., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:58
Augustā pa draugiem.lv klepjos divas gurķu ieziemošanas receptes. Vienā gurķu daiviņas samarinēja un bāza burkā, otrā - gukķu šķēlītes. Tās daiviņas ir neiedomājami garšīgas. Kā atveru burciņu,tā izēdu. Bet tās šķēlītes ir nejēgā sāļas. Nu nevar ieēst. Ko lai ar tādām iesāk? Ievārīt kādā zupā vai kaut kādos salātos iejaukt, lai izlīdzinās?

(8 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:24. Oktobris 2016 - 21:12
(Link)
Kaut kādā soļankas paveidā moš, mana ome savulaik vārija "cepeša zupu", tipa pēc gaļas cepšanas atvārīja pannu un tajā lika sāļos gurķus, kartupeļus utt.
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:24. Oktobris 2016 - 21:24
(Link)
es nekad mūžā neesmu vārījusi soļankas un rosoļņikus.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:24. Oktobris 2016 - 21:28
(Link)
tev negaršo vai nepatīk vārīt?
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:24. Oktobris 2016 - 21:32
(Link)
Man soļanka garšo pat ļoti. Tāda laba, riktīga - ar nierītēm un tā. rosoļņiks retu reizi ir gards. Neesmu vārījusi, jo nav pārliecības, ka man sanāks tā, kā pašia garšo.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:24. Oktobris 2016 - 21:34
(Link)
:) varbūt vērts to gurķu dēļ mēģināt
[User Picture]
From:[info]blond
Date:24. Oktobris 2016 - 22:22
(Link)
tētīt mīļais, riktīgi kancerogēnā zupa, pēc mūsdienu zinātnes atziņām :D
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:24. Oktobris 2016 - 22:23
(Link)
bet ar bērnības garšu :D
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:25. Oktobris 2016 - 06:31
(Link)
dēļ tiem žāvējumiem un apceptajiem burkāniem, sīpoliem?

> Go to Top
Sviesta Ciba