|
Oktobris 24., 2016
20:58 Augustā pa draugiem.lv klepjos divas gurķu ieziemošanas receptes. Vienā gurķu daiviņas samarinēja un bāza burkā, otrā - gukķu šķēlītes. Tās daiviņas ir neiedomājami garšīgas. Kā atveru burciņu,tā izēdu. Bet tās šķēlītes ir nejēgā sāļas. Nu nevar ieēst. Ko lai ar tādām iesāk? Ievārīt kādā zupā vai kaut kādos salātos iejaukt, lai izlīdzinās?
|
Comments:
Kaut kādā soļankas paveidā moš, mana ome savulaik vārija "cepeša zupu", tipa pēc gaļas cepšanas atvārīja pannu un tajā lika sāļos gurķus, kartupeļus utt.
es nekad mūžā neesmu vārījusi soļankas un rosoļņikus.
tev negaršo vai nepatīk vārīt?
Man soļanka garšo pat ļoti. Tāda laba, riktīga - ar nierītēm un tā. rosoļņiks retu reizi ir gards. Neesmu vārījusi, jo nav pārliecības, ka man sanāks tā, kā pašia garšo.
:) varbūt vērts to gurķu dēļ mēģināt
| From: | blond |
Date: | 24. Oktobris 2016 - 22:22 |
---|
| | | (Link) |
|
tētīt mīļais, riktīgi kancerogēnā zupa, pēc mūsdienu zinātnes atziņām :D
dēļ tiem žāvējumiem un apceptajiem burkāniem, sīpoliem? |
|
|
Sviesta Ciba |