Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 5., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:51

(7 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:5. Marts 2016 - 16:23
(Link)
visvienkāršākā ir no upju zivīm pa Kurzemnieku modei, parasti upju zivis nav dārgas
novāra zivju buljonu, izkāš caur sietu, lai nav asaku, tad liek iekšā sīpolus, burkānus, kartupeļus, visu vēlams smalki sagrieztu, aizdara ar puslitru lauku piena. Sāls, pipari pēc vēlmēm.
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:5. Marts 2016 - 17:10
(Link)
un ko tad ar pašām zivīm? Gaļiņas (zivju) nemaz?
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:5. Marts 2016 - 17:33
(Link)
ja nav slinkums lupināt, tad tūlīt zem galvas ir treknākie gabaliņi.
vēl ir variants izfilēt un buljonu vārīt tikai no galvas/asakas daļām, tad smukos filejas gabalus liek reizē ar dārzeņiem.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:5. Marts 2016 - 17:57
(Link)
un ja ir kāda dille, to vajag obligāti piemest.
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:5. Marts 2016 - 18:26
(Link)
Jā, vot - dilles man saldētas ir.

> Go to Top
Sviesta Ciba