|
|
|
Marts 5., 2016
Comments:
visvienkāršākā ir no upju zivīm pa Kurzemnieku modei, parasti upju zivis nav dārgas novāra zivju buljonu, izkāš caur sietu, lai nav asaku, tad liek iekšā sīpolus, burkānus, kartupeļus, visu vēlams smalki sagrieztu, aizdara ar puslitru lauku piena. Sāls, pipari pēc vēlmēm.
un ko tad ar pašām zivīm? Gaļiņas (zivju) nemaz?
ja nav slinkums lupināt, tad tūlīt zem galvas ir treknākie gabaliņi. vēl ir variants izfilēt un buljonu vārīt tikai no galvas/asakas daļām, tad smukos filejas gabalus liek reizē ar dārzeņiem.
un ja ir kāda dille, to vajag obligāti piemest.
Jā, vot - dilles man saldētas ir.
|
|
|
|
|
Sviesta Ciba |