|
|
|
Marts 15., 2015
Comments:
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | 15. Marts 2015 - 17:52 |
|---|
| | | (Link) |
|
par lielas? par maz laika cepi?
Nu itkā pat 40min cepu. Bet cik es izmeklējos mani nedaudz sāka kaitināt, ka visās receptēs saka, lai vaktē mīklas biezumu, bet nepasaka, kādam tam jābūt. Es taisīju pusi no norādītā un ieliku 2 olas.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | 15. Marts 2015 - 18:09 |
|---|
| | | (Link) |
|
bieza skābā krējuma biezumā
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | 15. Marts 2015 - 18:09 |
|---|
| | | (Link) |
|
man kaut k'ā veiksmīgi sanāca pirmajā reizē
Cik bieza? Kā lauku krējums kas knapi pil vai tāds veikala 25%?
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/2695/981) | | From: | str |
| Date: | 15. Marts 2015 - 18:19 |
|---|
| | | (Link) |
|
kaut kas pa vidu tāds. |
|
|
|
|
Sviesta Ciba |