Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 15., 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:42
Izdomāju brīvā dienā pamēģināt pirmo reizi dzīvē vēja kūkas. Bet ne tā klasiski, bet itkā "pa vieglo". Bet viducis neizcepās. Izskatījās, ka viss ir baigi labi, bet kad griežu pušu - vidū pļecka. Iebāzu tagad katru pusi vēl atsevišķi cepenē. Svētku nav - jāsalabo, kas ir un jānoēd. Bet ko es izdariju nepareizi?

Es pēc šitās skatījos

https://www.facebook.com/shefpovarok/photos/a.508166135873092.108272.508159299207109/876067542416281/?type=1&theater

(8 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:15. Marts 2015 - 17:52
(Link)
par lielas?
par maz laika cepi?
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:15. Marts 2015 - 18:07
(Link)
Nu itkā pat 40min cepu.
Bet cik es izmeklējos mani nedaudz sāka kaitināt, ka visās receptēs saka, lai vaktē mīklas biezumu, bet nepasaka, kādam tam jābūt. Es taisīju pusi no norādītā un ieliku 2 olas.
[User Picture]
From:[info]str
Date:15. Marts 2015 - 18:09
(Link)
bieza skābā krējuma biezumā
[User Picture]
From:[info]str
Date:15. Marts 2015 - 18:09
(Link)
man kaut k'ā veiksmīgi sanāca pirmajā reizē
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:15. Marts 2015 - 18:14
(Link)
Cik bieza? Kā lauku krējums kas knapi pil vai tāds veikala 25%?
[User Picture]
From:[info]str
Date:15. Marts 2015 - 18:19
(Link)
kaut kas pa vidu tāds.
[User Picture]
From:[info]sieviete_tanks
Date:15. Marts 2015 - 18:08
(Link)
Vèja kūkām ir ļoti svarīgi likt pareizā temperatūrā un cepšanās laikā nedrīkst virināt krāsns durtiņas.
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:15. Marts 2015 - 18:12
(Link)
NU tik man bija pareizi 200 grādi un durtiņas ne reizi nevirināju. Smuki pūtās, likās, ka viss būs baigi labi, bet kad baidzās tās 40 min. saplaka un izrādās - pa vidu pirnīgi slapja mīkla...

> Go to Top
Sviesta Ciba