|
Marts 15., 2015
Comments:
| From: | str |
Date: | 15. Marts 2015 - 17:52 |
---|
| | | (Link) |
|
par lielas? par maz laika cepi?
Nu itkā pat 40min cepu. Bet cik es izmeklējos mani nedaudz sāka kaitināt, ka visās receptēs saka, lai vaktē mīklas biezumu, bet nepasaka, kādam tam jābūt. Es taisīju pusi no norādītā un ieliku 2 olas.
| From: | str |
Date: | 15. Marts 2015 - 18:09 |
---|
| | | (Link) |
|
bieza skābā krējuma biezumā
| From: | str |
Date: | 15. Marts 2015 - 18:09 |
---|
| | | (Link) |
|
man kaut k'ā veiksmīgi sanāca pirmajā reizē
Cik bieza? Kā lauku krējums kas knapi pil vai tāds veikala 25%?
| From: | str |
Date: | 15. Marts 2015 - 18:19 |
---|
| | | (Link) |
|
kaut kas pa vidu tāds.
Vèja kūkām ir ļoti svarīgi likt pareizā temperatūrā un cepšanās laikā nedrīkst virināt krāsns durtiņas.
NU tik man bija pareizi 200 grādi un durtiņas ne reizi nevirināju. Smuki pūtās, likās, ka viss būs baigi labi, bet kad baidzās tās 40 min. saplaka un izrādās - pa vidu pirnīgi slapja mīkla... |
|
|
Sviesta Ciba |