|
Februāris 4., 2015
19:55 Vakar izvārīju no vecā gaiļa biljonu savai slimajai meitenei. Piecus litrus. Izdzēra visu pa tīro. Piecus litrus!
Tagad vajag izdomāt kko gardu no gaļas, kas palika pēc buljona. Nez kādus pīrādziņus vai kko. Ir idejas?!
|
Comments:
buljona pīrādziņi kārtainajā mīklā
bet kā to gaļu papildināt, lai ir interesantāka garša? Tagad man ir vienkārši vārīta, gabaliņo sagriezta.
pierīvē muskatriekstu, ja ir drusku apceptas sēnes, sīpolu vai puravu
cepti burkāni, mazliet tomāti, biš ingvers, melnie pipari - ja cept pildījumos
ja tāpat ēst - karijs+majonēze(krējums)+rozīnes+kartupeļi/kukurūza. |
|
|
Sviesta Ciba |