|
Augusts 29., 2014
19:46 Ko lai garšīgu sataisa no łoti daudz załiem tomātiem?
|
Comments:
| From: | tante |
Date: | 29. Augusts 2014 - 19:53 |
---|
| | | (Link) |
|
marinēti zaļie tomātiņi - ņam, ņam :)
var ieskābēt kā gurķus vēl ir variants vīriešu zapti taisīt, tikai tur sanāk milzīga ņemšanās ar griezšanu
| From: | krii |
Date: | 29. Augusts 2014 - 20:12 |
---|
| | | (Link) |
|
Reiz viesojos pie vienas turku ģimenes, kura no zaļiem tomātiem vārīja sasodīti garšīgu ievārījumu. Īsti neatceros, ko viņi lika vēl klāt, lai paskābinātu, iespējams, mazliet citrona sulas?
| From: | str |
Date: | 29. Augusts 2014 - 23:46 |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | krii |
Date: | 30. Augusts 2014 - 08:37 |
---|
| | | (Link) |
|
Varētu būt. Bija ļoti garšīgi.
| From: | nova |
Date: | 29. Augusts 2014 - 21:13 |
---|
| | | (Link) |
|
reku manaa recepsu graamataa ir zaljo tomatu salati ziemai, kur savata kopaa ar burkaniem un siploem un tomatu meerci, man ljoti garso, varu no Tevis atpirkt tos tomatus
Es plānoju/ceru rīt pakeskāties, pamēgināt kko uzvārīt, Tad jau manīs ;) |
|
|
Sviesta Ciba |