Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 19., 2011


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:33
lai arī es balsoju par NA, vēlēšanu rezultāts man nav pārsteigums. Un es pat gribētu, lai SC tiek uz brīdi valdībā - jo ātrāk tas notiks, jo ātrāk tauta aplauzīsies. Franči arī sociālistus ik pa laikam ievēl un pēc tam kož nagos, līdz aizmirst, cik sūdīgi bija un ievēl atkal. Latvijas iedzīvotāju daļa slimo ar amnēziju un sociālisma laiki ar rozā migliņu apvīti.

(3 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:19. Septembris 2011 - 10:38
(Link)
Lai arī Latvija ir tāda kā ir, gluži samaitāt to būtu žēl. Nevaram SC iedot kādu maketu, lai uz tā parāda savu varēšanu? :)
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:19. Septembris 2011 - 11:01
(Link)
Nevaram. Man tā doma tāda, ka pie pašreizējā budžeta bada viņi baigi lielos mēslus savārīt nevarētu - notriektu līdz pēdējai kapeikai un tad viņus patriektu. Nu būtu jau pēc tam kartītes un bada maize, bet tas viss notiktu pietiekami fiksi un uzskatāmi, nekā tad, ja viņi tiks pie varas biezāka budžeta laikos, kad naudas katastrofālā tērēšana nebūs tik ātri un uzskatāmi pamanāma.
Galvenais - neielaist pilnu LV ar prokrieviskiem krieviem un nepārdot visu, kas vēl atlicis, tiem.
Man gan arī tīri labi "patika"(vārds nav pareizs, bet izvēlēts ātrumā, lai raksturotu pozitīvu atbalstu) RL, šķiet, rakstītais, ka tie Krievijas biezie glābj pie mums savu naudu no KF un tāpēc nemaz nav ieinteresēti, lai LV tai pievienotos.
[User Picture]
From:[info]puuce
Date:19. Septembris 2011 - 19:59
(Link)
Tā ir, jā. Vienmēr būt opozīcijā un kritizēt un bļaustīties ir viens, ar ierobežotiem līdzekļiem izpildīt, par ko paši bļaustījušies - pavisam kas cits.

> Go to Top
Sviesta Ciba