Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 7., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:05
Vakar ap diviem es sēdēju darbā pie datora un blenzu kino Rīga un K.Suns repertuāru, censdamās ieraudzīt kaut ko sevišķi intelektuāli bagātinošu. Pa televizoru brīvdienās divkārt skatītā filma "Labs gads", lai arī sniedza man vilšanos, tomēr bija izkustinājusi aizmigušo personības intelektuālās augšanas spriegojuma virvi. Tieši tad man iezvanījās telefons. Zvanīja mana tante un piedāvāja kopīgi aiziet uz AKKA/LAA balvu ceremoniju.
Cieši iespējams, ka tas nebija pats intelektuālākais no vakardienas kultūras dzīves pasākumiem, taču, tas bija tieši man piemērotākais. Pēc ilgās sēdēšanas savā apskretušajā ikdienas čaulā, es skatījos uz cilvēkiem, kā uz brīnumu. Un, pavisam nedaudz, sajutos kā attālu radu ballītē.
Es, bez šaubām, tagad jūtos jo īpaši pumpains gurķis, kas cenšas pārlēkt savu svina pēcpusi un spējīgs radīt auksto gaļu, tpu, augsto mākslu. Iespējams, mans vērtīgākais ieguldījums Latvijas intelektuālās sabiedrības bužināšanā būtu pasniegt viņiem mēteļus garderobē, taču, kaut kāda manās atmiņās nozaudēta iksa dēļ, es jutos piederīga.
Lūk par šo es vēl padomāšu.

(2 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:7. Decembris 2010 - 10:27
(Link)
es tieši tobrīd sēdēju blakustelpā, aktieru kafejnīcā un klausījos, kā kāds iereibis režisors stāsta par savu sašutumu, ko piedzīvojis Amsterdamas sarkano lukturu rajonā, jo viņa biedri vēlējās aplūkot maukas, bet viņš bija saēdies sēnes sun sapīpējies, tāpēc daudz labprātāk vēlējies raudzīties ūdenī, pēc tam satiku gaitenī Juri Kulakovu, kurš sukāja matus pie spoguļa, un devos mājup
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:7. Decembris 2010 - 14:35
(Link)
Nu ja - es jau tāda lauķe, kas Amsterdamā tešas uz Van Gogu skatīties un pa ielām paklīst - pilsētas garu tvert, neļauju mātei mierīgi seksšopā ieiet, maukas pablenzt, kāsīti uzvilkt.

> Go to Top
Sviesta Ciba