helvetica ([info]helvetica) wrote on February 22nd, 2011 at 04:02 pm
vēl viens pērtiķis ar granātu. tā ir, kad vienā jomā darbs nespīd, tad jācierē uz citām, tā kā tāds ostaps benders, meistars katrā jomā, ko tik noliek priekšā.

memoriālos muzejus būtu jāpārskata, bet nevis JL minētā iemesla dēļ. Dziesminieku dzimtās mājas laukos ir fantastiski tūrisma objekti, kas tiek gan uzturēti, gan arī attīstīti, skolēni brauc štabeļiem, arī parastie vasarnieki, tā kā nevajag dirst, bet gan izbāzt pašam savu degunu ārpus rīgas robežas. un tie mazie memoriālie dzīvoklīši vai kaut kādi kreisie "muzeji" a ļa "amatierfotogrāfu memoriālais muzejs-istaba" lielākoties tiešām ir privāta iniciatīva un no valsts saņem tik naudas, cik ir piedalījušies konkursos, varbūt kko izdabū no pašvaldībām, bet tā, ka būtu piezīdušies pie valsts pupa un to griešana baigi atslogotu budžetu par labu citām aktivitātēm - tā gan vis nav.

labāk būtu apgraizījis venēcijas biennāli vai visvisādas ekspō pakazuhas, bet tur tā grūtāk, jo uz katru mākslinieku miljōns funkcionāru ceļo līdzi, no kuriem daļa labi draugi un otra daļa tādu, ar kuriem labāk nelekties, ja grib kaut to pliko santīmu izdabūt
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.